De Nationale Bedrijvenlijst

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd. Neem een kijkje op de groeiende netcircuit.nl/bedrijvenlijst.

Hoe is de Nationale Bedrijvenlijst ontstaan?

Door te luisteren naar de leden van het Ondernemers Netwerk Netcircuit. Leden willen direct, zonder afleiding en zonder in te loggen de bedrijven zoeken en bekijken.

Een ander verzoek was ook om de Nationale Bedrijvenlijst openbaar te maken, veel van de leden willen ook door consumenten gevonden worden.

De mogelijkheid voor ondernemers om een aanbieding te plaatsen is de meest recente toevoeging, via het winkelwagentje wordt de aanbieding getoond.

De Nationale Bedrijvenlijst is dus het resultaat van luisteren naar de klant.

Waarom een vermelding op de Nationale Bedrijvenlijst Nederland?

Als men zoekt op de bekende zoekmachine en social media zijn de eerste meldingen advertenties voor bedrijven die je juist niet zoekt. Door het dynamisch zoeken vind je sneller wat je zoekt en zonder ongewenste reclame.

Waarom gaan zoeken op de Bedrijvenlijst Nederland?

Op de Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest betaald, zoals bij de zoekmachines. Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Voor uitgebreidere informatie klik hier of bekijk direct de National Bedrijvenlijst via deze link.

Je kan de Nationale Bedrijvenlijst als gratis webapp op je iPhone/iPad of Android-phone/tablet plaatsen, lees hier hoe je de gratis webapp installeert. (Je hoeft geen account of inlogcode te maken voor de webapp)

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

 

 

Delen is leuk