Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op Netcircuit

Op het netwerkplatform van Netcircuit kan je je eigen (nieuws) berichten toevoegen. In een korte video kan je zien hoe simpel dat is en welke mogelijkheden er zijn voor jouw berichten. (wel even inloggen).

Advertenties horen hier eigenlijk niet thuis, echter door het plaatsen van wetenswaardigheden van je branche of nieuwtjes uit je bedrijf, of door een advertorial zijn er mogelijkheden genoeg om aandacht te geven en te krijgen.

.Doorverwijzen naar je eigen website of een pagina van je website kan ook en geeft je de mogelijkheden van speciale acties en aanbiedingen. Wij meten dit echter niet, zoals bekend houden we niet van tracking en cookies.

Je berichten zijn te vinden op je eigen profiel, op de nieuwspagina van Netcircuit (voor iedereen toegankelijk) en worden opgenomen in de nieuwsbrief. Ook worden je berichten (met bronvermelding) gedeeld op LinkedIn, Twitter en Facebook. Wil je dat niet dan kan je per bericht aangeven voor wie het bericht bestemd is.

De video-handleiding is te vinden op deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Ter informatie, de ondernemerslunches staan ook op de website onder de kalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Netcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op NetcircuitNetcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op NetcircuitNetcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op NetcircuitNetcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op NetcircuitNetcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op NetcircuitNetcircuit | Je eigen berichten – nieuws – toevoegen op Netcircuit
Scroll Up