Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegd

De video “Ledenlijst bekijken” is toegevoegd aan de handleiding. Hierin wordt op eenvoudige wijze uitgelegd hoe je kan zoeken in de ledenlijst en hoe je privé berichten kan sturen aan een ander lid van het netwerk. Klik hier om de video’s te bekijken.

Ondernemerslunches tweede helft 2019 toegevoegd.

Tijdens de ondernemerslunch ontmoet je bekende en nieuwe relaties. Deelnemers zijn leden van Netcircuit en introducees, komen uit verschillende branches en zijn directeuren/eigenaars van bedrijven of leden van het management team, kortom de beslissers en sterke beïnvloeders.

Elke deelnemer krijgt ruimschoots de gelegenheid zichzelf te introduceren, over zijn/haar bedrijf te vertellen en/of product/dienst toe te lichten. Ook is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen. Kortom een goede eerste kennismaking of een verdieping van de relatie.

De ondernemerslunches voor de tweede helft 2019 staan nu op de kalender.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Netcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegdNetcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegdNetcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegdNetcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegdNetcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegdNetcircuit | Handleiding uitgebreid en Ondernemerslunches toegevoegd
Scroll Up