De eerste indruk is al bepaald nog voordat er ook maar iets gezegd is.

Omdat iedereen die je in je dagelijkse leven ontmoet in potentie een klant van je kan zijn – of je ernaar kan doorverwijzen – moet je eerst goed nadenken over deze boodschap en zorgen dat hij de interesse van de ander opwekt.

Welke indruk krijgt men van jou? Tegenwoordig kijkt men eerst op sociale media om te weten wie jij bent, zowel zakelijk als privépersoon.

Welke indruk laat jij achter op internet, LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter?

Welke Marketing Boodschap breng jij als ondernemer?

Mensen zijn in eerste instantie niet zo in jou of je proces geïnteresseerd. Ze willen weten hoe je hen kunt helpen, wat ze van je kunnen krijgen. Mensen zijn geïnteresseerd in wat jij en jouw expertise voor hen kan opleveren. Ben jij voor hen van waarde?

Zorg ervoor dat jouw marketing boodschap consequent en consistent is en dat de bezoeker van jouw profiel een goed beeld van je krijgt en weet waarvoor men contact met je moet opnemen. Twijfel je soms over de indruk die jij achterlaat?

Maak indruk in die eerste seconde.

Op Internet: 

Jouw profiel op internet geeft bezoeker al direct een eerste indruk door wat men ziet (je profiel foto) en wat men in de eerste seconde(n) leest. Er wordt direct een beeld gevormd en een besluit genomen om verder te kijken of contact op te nemen.

In Real Time: 

Nog voordat je een hand gegeven hebt en de eerste woorden hebt uitgesproken vormt men onbewust al een mening over jou. Zelfs de meest ervaren verkopers vragen zich soms af waarom een gesprek misloopt. Ga je op bezoek bij een relatie of naar een bijeenkomst, congres of evenement is je uiterlijk, je uitstraling en je kleding, je lichaamstaal, het eerste wat men ziet.

Heb je hulp nodig om jouw Marketing Boodschap tot een succes te maken?

Met het programma van Netcircuit weet je in vijf dagen meer over de indruk die je kan maken op internet en vol zelfvertrouwen gaat netwerken op bijeenkomsten en evenementen.

Gedurende 5 dagen ontvang je elke dag een korte training, zodat je in een rustig tempo de eerste indruk een blijvende indruk kan maken, inclusief een korte video om de beroemde Elevator Pitch maar eens thuis te laten (https:/www.netcircuit.nl/de_blijvende_indruk/)

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Delen is leuk