Strategisch Netwerkplan voor Bedrijven

Netwerken levert altijd succes op. Op korte en lange termijn! 

Netwerken voor bedrijven is allang niet meer het (lukraak) bezoeken, pitchen en praten op bijeenkomsten. evenementen, of bij de vele netwerkborrels. Tegenwoordig spelen de social media bij netwerken een belangrijke rol waarbij in feite alle medewerkers van het bedrijf bij betrokken kunnen zijn. Bedenk dat alles wat op de social media geplaatst wordt invloed heeft op jouw bedrijf. 

Een strategie om alle lagen, alle medewerkers van het bedrijf te laten participeren bij het netwerken (zowel online als offline) zal zowel op korte als op de lange termijn z’n vruchten afwerpen.  

Voor het bepalen van de strategie en de uitvoering van een netwerkplan kunnen wij je helpen. Samen stellen we een plan van aanpak op waarin drie fases zullen worden opgenomen: Analyse, Planning, Praktijk.

Tijdens de analysefase brengen we samen de huidige situatie in kaart, over welke vaardigheden er al zijn en welke stijlen en vormen van netwerken er zijn. Gedurende de planningsfase worden de verwachtingen bepaalt, een tijdslijn uitgezet en trainingen gegeven. Vervolgens gaan we in de praktijk aan de slag, wordt bijgestuurd, coaching gegeven en ge-evalueert.

Voor het implementeren van een strategisch netwerkplan voor bedrijven kan je contact opnemen via e-mail.

Netcircuit organiseert voor bedrijven ééndaagse Netwerkcoaching en Training sessies

Deze unieke 1-daagse netwerkcoaching en training die niet alleen vertelt hoe en waarom, maar ook waar je succesvol kunt netwerken, hoe je meer zakelijk succes hebt met professioneel netwerken. De training is verpakt in een interactieve dag met praktische oefeningen en uitdagingen. 

De training geeft onder meer antwoord op vragen zoals:

Hoe bepaal je welk netwerk bij jou past? Ben je goed voorbereid? Wat doe je als je op een bijeenkomst binnenkomt en je kent niemand? Stel je de juiste vragen? Hoe kom je op een nette manier weer van iemand af als je een gesprek wilt beëindigen? 

Doel & Resultaat voor de Ondernemer 

Besparing op netwerkkosten in tijd en geld 

Alle medewerkers vertellen hetzelfde verhaal over het bedrijf. 

Het bedrijf krijgt een duidelijke strategie op zakelijk netwerken

Resultaten uit netwerkbijeenkomsten worden inzichtelijk gemaakt

De training wordt een speciale teambuilding dag voor bedrijf, afdeling of projectteam 

Wil meer weten neem gerust contact op, ik sta je graag te woord. (06 42151171)

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Netcircuit | Strategisch Netwerkplan voor BedrijvenNetcircuit | Strategisch Netwerkplan voor Bedrijven
Scroll Up