Hulp bij Bedrijven Zoeken en Vinden

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd. Je zoekt en vindt dynamisch, terwijl je typt.

Er wordt, in alle beschikbare velden gezocht terwijl je typt. bv. Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats. Of een deel van de tekst, combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Welke gegevens worden getoond?

Kolom Omschrijving
Klik op de winkelwagen voor de aanbieding van het bedrijf
Bedrijf Klik op de naam van het bedrijf om de website van het bedrijf te bekijken.

 

Contact Klik op naam van het contact om zijn/haar profiel op LinkedIn,  Facebook of eigen blog te bekijken. (als de link is ingevoerd door de contactpersoon.

 

Telefoon Bel direct met de contactpersoon. Gebruik je de bedrijvenlijst op je iPhone of Smartphone hoef je alleen op het nummer te klikken en er wordt direct gebeld.

 

Plaats Door de Plaats (of Provincie) als zoek argument te gebruiken worden alle bedrijven in die plaats/provincie getoond. Indien door het bedrijf aangegeven kan je door op plaats te klikken het adres bekijken op Google Maps en een route beschrijving maken.

 

Branche De branche en of vakgebied van het bedrijf. Kan heel goed als zoekargument gebruikt worden

 

Een klik op een veld werkt alleen als deze door het bedrijf is opgegeven.