Bedrijven Zoeken en Vinden

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd. Je ziet het op de Nationale Bedrijvenlijst.

Hoe is de Nationale Bedrijvenlijst ontstaan?

Door te luisteren naar de leden van het Ondernemers Netwerk Netcircuit. Leden willen direct, zonder afleiding en zonder in te loggen de bedrijven zoeken en bekijken. De Bedrijvenlijst is het resultaat van luisteren naar de klant.

Waarom een vermelding op de Nationale Bedrijvenlijst?

Als je gevonden wil worden of een bedrijf zoekt op internet bij de bekende zoekmachines zijn de eerste meldingen advertenties voor bedrijven die je juist niet zoekt. Zoek je bijvoorbeeld een hotel of een accountant krijg je ongewenste reclame.

Waarom gaan zoeken op de Nationale Bedrijvenlijst?

Op de Nationale Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest heeft betaald, zoals bij de zoekmachines.

Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Je zoekt en vindt dynamisch, terwijl je typt.

Er wordt, in alle beschikbare velden gezocht terwijl je typt. bv. Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats. Of een deel van de tekst, combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Een klik op een veld werkt alleen als deze door het bedrijf is opgegeven.

Ga naar de Nationale Bedrijvenlijst en probeer het uit, bijvoorbeeld zoek op “Hot Veendam” of op “Sneek” om een indruk te krijgen. Regelmatig verschijnen meer bedrijven op de Nationale Bedrijvenlijst.


P.S. Je kan de Nationale Bedrijvenlijst ook als gratis webapp op je iPhone of Smartphone installeren.