Hoe onderhoud jij je netwerk?

Mooi weer, een prachtige locatie en een goed gezelschap, ideaal om een presentatie te geven in de buitenlucht zonder behulp van een flipover en een presentatiescherm.

Met dank aan Mattheu van de Open Coffee Hoogeveen voor de gastvrijheid de koffie en cake.

Bijgaand de link aan voor de presentatie over het onderhouden van je netwerk. Mocht je vragen hebben bel me gerust.

Hieronder breng ik graag ook nog  het volgende onder de aandacht van onze leden.

Wil je bijvoorbeeld ook meer exposure:  Als lid worden jouw blog-artikelen ook opgenomen in de standaard nieuwsbrief die  gezonden wordt aan 4.780 abonnees (stand per 26 juni 2018) en aan 1.705 jaar-abonnees.

Wil je meer weten neem gerust contact met me op via 06 4215 1171.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Netcircuit

Delen stellen we op prijs

Leden van Netcircuit kunnen publiceren in de nieuwsbrief.

Netcircuit is een ondernemers netwerk, geen social media netwerk zoals Facebook, Instagram, LinkedIn.

Wist je dat als lid van Netcircuit via “publicaties” bij jouw profiel een artikel kan plaatsen en deze ook in de nieuwsbrief van Netcircuit kan laten opnemen?

De standaard nieuwsbrief die regelmatig gezonden wordt aan de leden en aan niet-leden telt op dit moment 4.780 abonnees (stand per 8 juli 2018) en nog eens  1.705 jaar-abonnees.

Een lidmaatschap bij het Ondernemers Netwerk Netcircuit biedt online en offline  functionaliteit en mogelijkheden voor de moderne netwerker. Naast de gratis e-boeken zijn het naslagwerk “Professioneel Netwerken” en enkele video-trainingen voor de leden inclusief. Op de kalender worden de netwerkevenementen van Netcircuit en anderen vermeld.

De Businesscard biedt ondernemers veel kortingen, speciale aanbiedingen en andere voordelen bij hotels en restaurants, juridisch- fiscale en facilitaire dienstverleners, accountants en adviseurs, assuradeuren, videoproductiebedrijven, marketingbureaus, trainingsbureaus, zaken- en vakantiereizen en meer.

De Businesscard wordt exclusief verstrekt aan de deelnemers van het netwerk, dat bestaat uit eigenaren, directie, MT en stafleden, accountmanagers in het MKB en kan ook voor privé doeleinden worden gebruikt.

Aanbieding tot en met 31 december 2018: Het lidmaatschap en de Basis lidmaatschap met Businesscard voor een gratis proefperiode van een jaar, zonder enige verplichting tot afname. Lees hier meer….

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

 

 

Delen stellen we op prijs
Scroll Up