Business Circuits

Zaken doen in een vertrouwde omgeving

Netcircuit ® is gestart in 2007 met het Ondernemers Netwerk en heeft jaarlijks meer dan 150 open lunchs- en thema-bijeenkomsten georganiseerd.  De deelnemers zijn directeuren en eigenaren van bedrijven, leden van het management team of professionals en experts op verschillende ondersteunende vakgebieden.

Het doel van een Businesscircuit is de persoonlijke en zakelijk groei door elkaar te helpen aan nieuwe klanten en te ondersteunen in de bedrijfsvoering. Door het opbouwen van langdurige relaties in een vertrouwde omgeving worden aanbevelingen gedaan en de gunfactor hoger.

Een Businesscircuit komt maandelijks ten minste tweemaal bij elkaar tijdens een lunch, waar ruimte is voor introducees, en tijdens thema-avonden inclusief een diner.

 

MEER NAAMSBEKENDHEID
Leden van het Businesscircuit worden ambassadeurs voor je bedrijf
MEER ZAKENDOEN

Zakendoen via je netwerk maakt koude aquisitie warm.

KENNISDELEN

In een vertrouwde omgeving kennis delen en elkaar helpen met ondernemersvraagstukken.

Deelnemers Business Circuit Alkmaar

Business Circuit Alkmaaar
Coordinator
Leden
1
Details
Business Circuit Alkmaar. Business Circuits zijn besloten clubs voor ondernemers. Business circuits bestaan uit leden (Directeuren en Leden van een MT) die regelmatig (bijvoorbeeld 1x per maand) bij elkaar komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en een klankbord voor elkaar te zijn in een sfeervolle en vertrouwde omgeving.
Sorteer op

Neem contact op