Business Circuits zijn besloten clubs voor ondernemers.  

Business circuits bestaan uit leden (Directeuren en Leden van een MT) die regelmatig bij elkaar komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en een klankbord voor elkaar te zijn in een sfeervolle en vertrouwde omgeving. 

Het doel van het Business Circuit is, naast bevorderen van het zaken doen, de ondernemer op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends over actuele onderwerpen, waarbij de consequenties voor zijn of haar organisatie inzichtelijk gemaakt worden. 

De kern van een Business Circuit is:

  • Open stellen van elkaars netwerk
  • Opbouwen van langdurige relaties
  • Kennis(en) delen, elkaar helpen
  • Leadgeneratie stimuleren.
  • Trainingen en workshop verzorgd door de leden.

De kracht van het Business Circuit is de hoge onderlinge interactie. Bij een Business Circuit ontmoet u mensen die u kent en vertrouwd in een ontspannen, informele en toch zakelijke sfeer.

Het persoonlijke contact is de basis. Integriteit, respect, vertrouwen en de kwaliteit van de mens zijn de kernwoorden waardoor kennisoverdracht, ervaringen, tips en aanbevelingen sneller worden gerealiseerd.

Business Circuits hebben een besloten karakter met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende) branches, deelnemers die elkaar kunnen aanvullen en versterken zijn welkom. De deelnemers zijn elkaars gesprekspartners en acteren op een gelijkwaardig niveau ten aanzien van beslissingsbevoegdheid en het maken van keuzes.

Door deel te nemen aan een Business Circuit, gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise worden de contacten intenser en zakendoen eenvoudiger.

Wil je meer weten neem dan contact op met Jacques Bais (0642151171) of stuur een e-mail naar netwerk@netcircuit.net