Business-Counsil.

Als Ondernemer, directeur of lid van een managementteam sta je er vaak alleen voor, je bent en blijft eindverantwoordelijk voor alles in de onderneming, je wordt daarop aangesproken en wordt vaak geleefd door de waan van de dag.

Een Business-Counsil is jouw klankbord en adviesraad om met andere ondernemers en directeuren in een vertrouwde omgeving elkaar te helpen bij zaken zoals knelpunten en situaties die je als ondernemer bezighouden. Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en trends, waarbij de consequenties voor jouw onderneming inzichtelijk worden gemaakt.

Business-Counsils bestaan uit Ondernemers, directeuren en Leden van een MT, die regelmatig bij elkaar komen in een vertrouwde omgeving om kennis en ervaringen uit te wisselen en een Klankbord en Adviesraad voor elkaar te zijn in een sfeervolle, vertrouwde en veilige omgeving.

De kern van een Business-Counsil is:

  • Klankbord voor ondernemers
  • Adviesraad voor directeuren
  • Denktank voor innovatie
  • Op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen
  • Kennis delen, van elkaar leren en elkaar helpen

De kracht van een Business-Counsil is de hoge onderlinge interactie. Bij een Business-Counsil ontmoet je mensen die je kent en vertrouwd in een ontspannen, informele en toch zakelijke sfeer.

Het persoonlijke contact is de basis. Integriteit, respect, vertrouwen, commitment en de kwaliteit van deskundigheid zijn de kernwoorden waardoor kennisoverdracht, ervaringen, tips en adviezen sneller worden gerealiseerd.

Business-Counsils hebben een besloten karakter met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende) branches, deelnemers die elkaar aanvullen en versterken. De deelnemers zijn elkaars gesprekspartners en acteren op een gelijkwaardig niveau ten aanzien van beslissingsbevoegdheid en het maken van keuzes.

Business-Counsils komen regelmatig "In Real Life" bij elkaar. 

Je staat er niet alleen voor omdat je wordt ondersteund door gelijkgestemden die elkaar vertrouwen en elkaar helpen.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Voor meer informatie bel me gerust op 06 42151171, ik sta je graag te woord