Business Circuits zijn besloten clubs voor directeuren.  

Business Circuits bestaan uit leden (Directeuren en Leden van een MT) die regelmatig bij elkaar komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en een klankbord voor elkaar te zijn in een sfeervolle en vertrouwde omgeving. 

Het doel van het Business Circuit is een klankbord en Raad van Aanbeveling te zijn voor directeuren, de ondernemer op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends over actuele onderwerpen. Door elkaar regelmatig te ontmoeten wordt zakendoen automatisch bevordert.  

De kern van een Business Circuit is:

  • Een klankbord voor de leden
  • Kennis(en) delen, elkaar helpen
  • Openstellen van elkaars netwerk
  • Opbouwen van langdurige relaties
  • Persoonlijke en zakelijke groei stimuleren
  • Leads-generatie en zaken doen stimuleren
  • Speciale workshops voor directeuren

De kracht van het Business Circuit is de hoge onderlinge interactie. Bij een Business Circuit ontmoet u mensen die u kent en vertrouwd in een ontspannen, informele en toch zakelijke sfeer.

Het persoonlijke contact is de basis. Integriteit, respect, vertrouwen en kwaliteit zijn de kernwaarden waardoor kennisoverdracht, ervaringen, tips en aanbevelingen sneller worden gerealiseerd.

Business Circuits hebben een besloten karakter met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende) branches, deelnemers die elkaar kunnen aanvullen en versterken zijn welkom. De deelnemers zijn elkaars gesprekspartners en acteren op gelijkwaardig niveau met betrekking tot beslissingsbevoegdheid en het maken van keuzes.

Door deel te nemen aan een Business Circuit, gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise, worden de contacten intenser en zakendoen eenvoudiger.

Wil je meer weten neem dan contact op met Jacques Bais (0642151171) of stuur een e-mail naar netwerk@netcircuit.net