BusinessCircuits zijn besloten clubs voor ondernemers.  

BusinessCircuits bestaan uit leden (Directeuren en Leden van een MT) die regelmatig bij elkaar komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en een klankbord voor elkaar te zijn in een sfeervolle en vertrouwde omgeving. 

Het doel van het BusinessCircuit is, naast bevorderen van het zaken doen, de ondernemer op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en trends over actuele onderwerpen, waarbij de consequenties voor zijn of haar organisatie inzichtelijk gemaakt worden. 

De kern van een BusinessCircuit is:

  • Openstellen van elkaars netwerk
  • Opbouwen van langdurige relaties
  • Een klankbord voor de leden
  • Kennis(en) delen, elkaar helpen
  • Persoonlijke en zakelijke groei stimuleren
  • Leads-generatie stimuleren voor meer omzet
  • Trainingen en workshops verzorgd door de leden

De kracht van het BusinessCircuit is de hoge onderlinge interactie. Bij een BusinessCircuit ontmoet u mensen die u kent en vertrouwd in een ontspannen, informele en toch zakelijke sfeer.

Het persoonlijke contact is de basis. Integriteit, respect, vertrouwen en kwaliteit zijn de kernwaarden waardoor kennisoverdracht, ervaringen, tips en aanbevelingen sneller worden gerealiseerd.

BusinessCircuits hebben een besloten karakter met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende) branches, deelnemers die elkaar kunnen aanvullen en versterken zijn welkom. De deelnemers zijn elkaars gesprekspartners en acteren op gelijkwaardig niveau met betrekking tot beslissingsbevoegdheid en het maken van keuzes.

Door deel te nemen aan een BusinessCircuit, gebruik te maken van elkaars netwerk en expertise, worden de contacten intenser en zakendoen eenvoudiger.

Wil je meer weten neem dan contact op met Jacques Bais (0642151171) of stuur een e-mail naar netwerk@netcircuit.net