BLIJVEND INDRUK MAKEN

 


Maak indruk in die eerste seconde?

Twijfel je soms over de eerste indruk die je achterlaat?

In Real Time: Nog voordat je een hand gegeven hebt en de eerste woorden hebt uitgesproken vormt men onbewust al een mening over jou. Zelfs de meest ervaren verkopers vragen zich soms af waarom een gesprek misloopt. Ga je op bezoek bij een relatie of naar een bijeenkomst, congres of evenement is je uiterlijk, je uitstraling en je kleding, je lichaamstaal, het eerste wat men ziet.

Op Internet: Jouw profiel op internet geeft bezoeker al direct een eerste indruk door wat men ziet (je profiel foto) en wat men in de eerste seconde(n) leest. Er wordt direct een beeld gevormd en een besluit genomen om verder te kijken of contact op te nemen.

Het programma

Het programma voor de eerste indruk en blijvende indruk gaat over meer dan de elevator pitch, het gaat erom dat je de aandacht en interesse van de ander krijgt.

  • Netwerken begint met flirten.
  • Jouw Persoonlijke Marketing Boodschap
  • Indruk maken in de eerste seconde 
  • Indruk maken met je videopitch op je profiel
  • Jouw Passie en Enthousiasme maken het verschil
  • Video “Laat de Elevator Pitch maar eens thuis” en nog meer.

Omdat iedereen die je in je dagelijkse leven ontmoet in potentie een klant van je kan zijn – of je ernaar kan doorverwijzen – moet je goed nadenken over je verschijning en de marketingboodschap die je brengt en hoe de ander je ziet.

De Elevatorpitch (jouw marketingboodschap) komt uitgebreid aan de orde en een werkblad om meerdere marketing boodschappen te maken. Zeker op (netwerk)evenementen zijn goede elevator pitches een absolute noodzaak om een goede indruk achterlaten en in Top of Mind te komen.

Hoe maak je en wat zijn 10-seconden boodschappen die werken?

Wat kan je doen voor een goed profiel op internet? Welke indruk laat je achter op internet?

In vijf dagen weet je meer over de indruk die je kan maken op internet en vol zelfvertrouwen gaat netwerken op bijeenkomsten en evenementen. Gedurende 5 dagen ontvang je elke dag een korte training, zodat je in een rustig tempo de eerste indruk een blijvende indruk kan maken.

Inclusief een korte video om de beroemde Elevator Pitch maar eens thuis te laten, want het kan ook anders.


Ja, ik wil de eerste indruk een blijvende maken.