Water voor Water


GEKOELD EN BRUISEND WATER OP KANTOOR

Onder de douche, een kopje thee of koffie een glas water, het is voor ons zo normaal dat we er niet bij stil staan dat er meer dan 660.000.000 mensen nog altijd geen toegang hebben tot schoon drinkwater.  Ze missen daarmee de basis onder een gezond en productief bestaan.

Daar wil Made Blue wat aan doen op een zo transparant mogelijk manier die duurzaam werkt met gekoeld en bruisend water op kantoor.

Met een waterkoeler van MADE BLUE drink je op kantoor gekoeld, plat en bruisend water uit een leidingwaterkoeler. Dat is lekkerder, makkelijker en duurzamer. Elke waterkoeler zorgt bovendien voor 1.000.000 liter schoon drinkwater per jaar. 


Video: Het beste water voor je kantoor

 

Op jouw bedrijf ook gekoeld en bruisend water.

GEZOND EN GAAF

Het drinken van voldoende water is essentieel voor de vitaliteit van je medewerkers en met onze waterkoelers wordt dat gekoppeld aan een tastbaar goed doel.

GEEN GEDOE

Bij MADE BLUE betaal je een vast bedrag per maand zonder investering vooraf en zonder vast contract maar inclusief service en onderhoud. 

GEMAKKELIJK EN GROEN

Sjouwen met flessen of barrels: het is niet nodig. Het lekkerste gekoelde water tap je nu zelf, uit een leidingwaterkoeler op kantoor. Dat is lekkerder, makkelijker en super duurzaam!


Een video met Machiel van Dooren, mede oprichter, wil met Made Blue verschil maken in de wereld, zijn missie: Schoon drinkwater voor iedereen.

Enkele ondernemers die meedoen.

Niels Droger vertelt waarom zij gebruik maken van een MADE BLUE waterkoeler op kantoor.

Gustavo van Soil of Amsterdam vertelt over hun concept en waarom hij ervoor heeft gekozen om MADE BLUE water te serveren.

Bas van den Brink van Beachclub Birds vertelt over hoe hij en Justine altijd droomden van een strandtent en hoe hun eerste seizoen is gegaan. Samen met MADE BLUE realiseerden ze dit seizoen ruim 5 miljoen liter schoon drinkwater. Dat is voldoende om 137 gezinnen een jaar lang.

En zo zijn er nog meer…

Wil je meer informatie of contact, vul onderstaand formulier in. 

  • Wil je snel contact vul dan je telefoonnummer of mobiele nummer in. (niet verplicht)
  • Wil je meer weten over Schoon drinkwater voor iedereen?
    Vul je vraag of bericht in.

Scroll Up