20210921 Online Business Meeting

Tijdens de Online Business Meeting maken ondernemers uit verschillende branches kennis met elkaar. Deelnemers krijgen elk ongeveer vijf minuten de gelegenheid om zichzelf, hun bedrijf of product te presenteren en kunnen aangeven waar zij zelf naar op zoek zijn.

Zonder verlies aan reistijd en zonder iets te downloaden!

Het ondernemers Netwerk Netcircuit is een landelijk netwerk voor MKB-ondernemers. Netcircuit ondersteunt de MKB-ondernemer bij het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties met als doel meer omzet te behalen uit het netwerk en het professionaliseren van hun netwerkactiviteiten.  De focus ligt mede op het geven van kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen.

Om echt aandacht voor elkaar te kunnen garanderen kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een Online Business Meeting.

Voor leden van het Ondernemers Netwerk is deelname gratis. Niet leden, introducees en andere genodigden zijn welkom om de Online Business Meeting uit te proberen (maximaal tweemaal). Branche exclusiviteit is gegarandeerd.

Leden van het Ondernemers Netwerk hebben voorrang, verder wordt de regel “Wie het eerst komt, het eerst maalt.” gehanteerd.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging, voor aanvang van de meeting ontvang je een link om deel te nemen.

Afmelden kan via e-mail (of Whatsapp) tot maximaal één dag voor aanvang van de meeting. Bij een “No Show” zonder afmelding wordt € 25,00, exclusief BTW in rekening gebracht.

Datum

21 sep 2021
Expired!

Tijd

11:00 - 12:00

Kosten

0,00
Internet

Locatie

Internet
Internet
Categorie
Jacques Bais - Netcircuit

Organisator

Jacques Bais - Netcircuit
Telefoon
0642151171
Email
jacquesbais@outlook.com
Website
https://www.netcircuit.nl

Next Event