Dynamisch Bedrijven Zoeken, zonder franjes

Bedrijven zoeken zonder afleiding

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd.

Nieuw op de Nationale Bedrijvenlijst: Vacatures en advertenties van deelnemende bedrijven. 

Tijdens het webinar komen alle ins en outs van de Nationale Bedrijvenlijst aan de orde en is er ruimschoots gelegenheid om je vragen te beantwoorden.

Bezoekers:
Waarom zou je gaan zoeken op de Bedrijvenlijst?

Op de Bedrijvenlijst zie je geen hinderlijke reclame. Dynamisch zoeken en vinden: Terwijl je typt zie direct het resultaat: Een overzicht van de bedrijven die jij zoekt. Je hebt geen last van vergelijkings- of boekingssites. Je bent slechts één klik verwijdert van de website van het bedrijf, je ziet direct een contactpersoon met telefoonnummer. Via de mobiele telefoon bel je, met een druk op het nummer, rechtstreeks met het bedrijf of maak je een routebeschrijving.

Ondernemers:
Waarom een vermelding op de Bedrijvenlijst?

Als je gevonden wil worden wil je het liefst als eerste getoond worden en niet na alle advertenties van andere bedrijven of via een vergelijkingssite of boekingsbureau zoals bij de bekende zoekmachines. De Nationale Bedrijvenlijst is opgezet vanuit het oogpunt van de ondernemer en de bezoekers.

Tijdens dit webinar is er ruimschoots gelegenheid vragen te stellen en kan je een gratis webapp op je mobiele telefoon installeren

Om deel te nemen aan dit webinar hoef je geen account aan te maken of iets te downloaden. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een PC, Laptop, iPhone, iPad of Smartphone of android tablet.

20221209 Webinar Bedrijvenlijst

  • Bevestig je deelname

Datum

09 dec 2022

Tijd

13:00 - 14:00

Labels

Kennissessie
Internet

Locatie

Internet
Internet
Categorie
Jacques Bais

Organisator

Jacques Bais
Telefoon
06 42151171
Email
jacquesbais@outlook.com

Next Event