Business College: Terug op het goede spoor

Maak werknemers weer bevlogen en betrokken

Bedrijven die constant investeren in een grotere betrokkenheid en bevlogenheid in hun organisatie realiseren tot wel 20% meer omzet. Dat wijzen onderzoeken wereldwijd uit. Stel dat je 10 jaren geleden hierop had ingezet, hoe zouden jouw organisatie en je zakelijke resultaten er dan uit zien?!

Zeker in deze bijzondere tijd is het belangrijk dat je medewerkers zich ‘lekker in hun vel voelen’. Die collega’s bedienen klanten dan naar meer tevredenheid, waardoor klanten terug komen. Daarin zit de zakelijke winst van investeren in je organisatie. Maar in veel organisaties droogt het plezier momenteel geregeld op. Dat gaat ten koste van de efficiency, de klanttevredenheid en dus ook de omzet.

Hoe krijg je die passie terug? Jan Vrencken is employee engagement deskundige en brengt passie terug met het Engage & Grow programma, een methode die zijn waarde in de praktijk bewezen heeft. Jan vertelt jullie tijdens deze masterclass meer over de kracht van dat programma.

‘Het potentieel van uw mensen is niet verdwenen, het blijft alleen maar onbenut’

Als ondernemer weet u het eigenlijk wel: uw werknemers willen zich gezien en gewaardeerd voelen, elke dag met frisse moed naar het bedrijf komen en met plezier aan de slag gaan. Een bevlogen medewerker is twee keer zoveel waard. Hij kijkt niet naar de klok of het al tijd is om naar huis te gaan en vertrekt pas als de onderhanden zijnde klus af is. Maar niet alle werknemers blijven betrokken en  bevlogen. De fut gaat er uit en als maar genoeg collega’s volgen dut uiteindelijk de hele organisatie in.

Waarom gebeurt dat en vooral: hoe kunt u het tegengaan en de vlam terug in de pijp krijgen? Het potentieel van uw mensen is namelijk niet verdwenen, het blijft alleen maar onbenut. Hoe dat benutte potentieel weer te activeren, dat is de expertise van Jan Vrencken.

Time to Become Engaged
Wat je als ondernemer wilt is om de kracht van je organisatie in korte tijd duurzaam te vergroten en tegelijk dat in de prestaties terug te zien. Geen jarenlang cultuurprogramma maar een Team Activatie Gerichte aanpak. Jan neemt u mee in zo’n bewezen aanpak die wereldwijd als meest succesvol wordt ervaren.

Jan Vrencken reikt u de inzichten aan om te begrijpen wat mis loopt in uw organisatie en de tools die nodig zijn om het tij te keren. In één halve dag leert u als ondernemer, door anders te kijken, waar het verborgen potentieel bij uw mensen zit, wat onbenut potentieel kost en het naar boven halen oplevert en hoe u dat laatste effectief kunt doen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid een vervolgafspraak met Jan Vrencken te maken voor een sessie op uw bedrijf zelf.

‘Plezier werkt besmettelijk, frustratie afwerend’

Als het product of de dienst met een glimlach wordt geleverd, als uw personeel er zichtbaar trots op is, dan is de klant er al half voor gewonnen. Plezier werkt besmettelijk, frustratie afwerend. Engage & Grow stookt het uitgedoofde vuur binnen uw organisatie weer op, niet eenmalig en halfslachtig, maar grondig en langdurig. Leer tijdens deze masterclass hoe dat te doen.

Voor wie is de masterclass bestemd?

  • MKB-Ondernemers van ondernemingen vanaf 10 medewerkers
  • Jonge (minder ervaren) Managers die een team van medewerkers aansturen
  • Projectmanagers die overmorgeneen managementfunctie ambiëren
  • Controllers die beter willen doorgronden hoe managers hun resultaten doeltreffender kunnen besturen

Programma masterclass
13.00 uur  Start

13.15 uur  Wat is Employee Engagement, en hoe te herkennen
14.15 uur  Wat zijn de kosten van laag engagement in je organisatie
15.00 uur  Pauze
15.15 uur  Een effectieve aanpak in vergroten van Employee Engagement
15.45 uur  Voorbeelden van klanttrajecten
16.30 uur  Vragen
16.45 uur  Afronding/Afsluiten

Leerdoelen na afloop

  • Ben je bekend met de kracht van Employee Engagement
  • Ben je bekend met het herkennen van Employee Engagement
  • Heb je een rekenmethode om de waste in je eigen organisatie te berekenen.
  • Heb je inzicht in de impact van Employee Engagement op je business.

Heeft  u specifieke vragen?
Wilt u graag een specifieke case behandelen of vraag stellen? Stel deze voorafgaand aan de sprekers van de masterclass. De sprekers bereiden zich graag goed voor. Natuurlijk kunt u aan het eind van de masterclass onder het genot van een hapje en drankje uw vragen ook direct aan de adviseurs voorleggen.

Spreker
Jan Vrencken

Locatie
Deze masterclass wordt, wegens corona beperkende maatregelen, in de vorm van een webinar gegeven.

Datum

24 nov 2020
Expired!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€ 199,00

Labels

Kennissessie
Internet

Locatie

Internet
Internet
Het Ondernemersbelang

Organisator

Het Ondernemersbelang
Telefoon
0512-745220
Email
info@ondernemersbelang.nl
Website
https://www.ondernemersbelang.nl/
Meer informatie / aanmelden

Next Event

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *