Informatie Avond over Die andere Voordeelpas

De Nationale Voordeelpas, inclusief de APP, bied je de kortingen, speciale aanbiedingen aan. 
Met de Nationale Voordeelpas kan je zelf gratis advertenties plaatsen op de marktplaats.
Je kan reageren op advertenties zonder aangemeld of ingelogd te zijn.

Anders dan bij anderen word je bij de Nationale Voordeelpas niet gevolgd en er worden geen gegevens van je opgeslagen. Je ziet hier geen ongewenste reclame op basis van jouw activiteiten op onze website.

Zoeken op de Nationale Voordeelpas zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd.

Tijdens het webinar komen alle ins en outs van de Nationale Voordeelpas aan de orde en is er ruimschoots gelegenheid om je vragen te beantwoorden.

Bezoekers:
Waarom zou je gebruik maken van de Nationale Voordeelpas.

Op de Nationale Voordeelpas zie je geen hinderlijke reclame. Terwijl je typt zie direct het resultaat: Je bent slechts één klik verwijdert van de speciale aanbieding en de website van het bedrijf. Daarnaast kan je advertenties plaatsen. Bezoekers van de voordeelpas.online kunnen reageren zonder ingelogd te zijn.

Ondernemers:
Waarom een aanbieding plaatsen op de Nationale Voordeelpas?

De Nationale Voordeelpas is opgezet vanuit het oogpunt van de ondernemer en de bezoekers.

Als je gevonden wil worden wil je het liefst als eerste getoond worden en niet na alle advertenties van andere bedrijven of via een vergelijkingssite of boekingsbureau zoals bij de bekende zoekmachines. 

Tijdens dit webinar is er ruimschoots gelegenheid vragen te stellen en kan je een gratis webapp op je mobiele telefoon installeren


Om deel te nemen aan dit webinar hoef je geen account aan te maken of iets te downloaden. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en een PC, Laptop, iPhone, iPad of Smartphone of android tablet.

Aanmelden Webinar Nationale Voordeelpas

  • Bevestig je deelname

Datum

09 dec 2022

Tijd

20:00 - 21:00

Labels

Kennissessie
Jacques Bais

Organisator

Jacques Bais
Telefoon
06 42151171
Email
jacquesbais@outlook.com

Next Event