Netwerkplan Open Training

De enige 1-daagse netwerktraining in Nederland die niet alleen vertelt hoe en waarom, maar ook waar je succesvol kunt netwerken. Inclusief Outdoor Challenges. Alles verpakt in een interactieve dag op het prachtige Landgoed Zonheuvel in Doorn.

In 1 dag weet je waar en hoe je moet netwerken en je ontmoet direct nieuwe mensen. 

Netwerken levert altijd succes, op korte en lange termijn! Het is meer dan (lukraak) bezoeken, pitchen en praten op bijeenkomsten en evenementen. Hoe bepaal je welk netwerk bij jou past? Ben je goed voorbereid? Wat doe je als je op een bijeenkomst binnenkomt en je kent niemand? Stel je de juiste vragen? Hoe kom je op een nette manier weer van iemand af als je een gesprek wilt beëindigen?

Voor wie?
Voor zelfstandig ondernemers, werknemers, werkgevers en mensen op zoek naar een nieuwe baan. Deze training is uitermate geschikt voor account- en salesmanagers. Voor zowel beginnende als gevorderde netwerkers.
Resultaat?
Je bent na afloop van de netwerktraining in staat om het juiste netwerk te vinden in Netwerkgids (aangevuld met aanbevelingen van Rens Tanis en zijn trainers). De beoogde resultaten zijn afhankelijk van jouw functie, vakgebied, tijd, budget en doelstellingen.
Inschrijven | 1-daagse Netwerktraining
Aan elke training kunnen maximaal 12 personen meedoen. Na aanmelding, ontvang je circa 1 week voor aanvang de laatste instructies, praktische informatie en de factuur. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor communicatie betreffende deze training.
Delen stellen we op prijs
juni 25, 2018

Details:

Naam Rens Tanis | Netwerkgidsnederland.nl E-mail info@netwerkgidsnederland.nl Categorie Trainingen

Planning

Datum:
Tijd:

Locatie:

3941 EP Doorn, Amersfoortseweg