Ondernemers Online

Tijdens Ondernemers Online maken ondernemers uit verschillende branches kennis met elkaar. Deelnemers krijgen elk ruim de gelegenheid om zichzelf, hun bedrijf of product te presenteren en kunnen aangeven waar zij zelf naar op zoek zijn.

Ondernemers Online is een onlinebijeenkomst, dus zonder verlies aan reistijd en ook hoef je geen account aan te maken of iets te downloaden!

Het Ondernemers Netwerk ondersteunt de MKB-ondernemer bij het leggen van nieuwe contacten en het onderhouden van bestaande relaties met als doel meer omzet te behalen uit het netwerk en het professionaliseren van hun netwerkactiviteiten.  De focus ligt mede op het geven van kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen.

Om echt aandacht voor elkaar te kunnen garanderen kunnen er maximaal 12 personen deelnemen aan een Ondernemers Online bijeenkomst. 

Leden van het Ondernemers Netwerk hebben voorrang, verder wordt de regel “Wie het eerst komt, het eerst maalt.” gehanteerd.

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging, voor aanvang van de meeting ontvang je een link om deel te nemen.

Ondernemers Online

Onlinebijeenkomsten voor ondernemers van maximaal 60 minuten.
  • Geef de branche op waarin je werkzaam bent.
  • Reserveer één of meerdere data om deel te nemen aan Ondernemers Online.
    Je ontvangt een week voor aanvang een bevestiging van je deelname, je kan annuleren tot 1 dag voorafgaand aan de bijeenkomst.
    De online bijeenkomsten starten om 12:30 en duurt maximaal 60 minuten.

Datum

04 nov 2022

Tijd

12:30 - 13:30
Internet

Locatie

Internet
Internet
Categorie
Jacques Bais - Netcircuit

Organisator

Jacques Bais - Netcircuit
Telefoon
0642151171
Email
jacquesbais@outlook.com
Website
https://www.netcircuit.nl

Next Event