Netwerken waar doe je het voor en wat levert het op.

Het is tijdens evenementen waarbij je kan netwerken altijd wel gezellig en bij netwerken via internet is het leuk om te zien wat anderen doen, echter reacties op je eigen berichten en artikelen zijn er nauwelijks.

Het gratis webinar : Maak een Scan van je Netwerk ” geeft je inzicht in jouw persoonlijke netwerksituatie en wat is het nut van je huidige netwerkactiviteiten. Vind je netwerken wel leuk, levert het genoeg op? Heb je er eigenlijk wel zin in?

Door deze persoonlijke netwerk scan krijg je inzicht in het nut en resultaat van je netwerkactiviteiten en hoe je via jouw netwerk en netwerkactiviteiten je persoonlijke en zakelijke doelen kan bereiken.

Voor aanvang van het webinar ontvangen de deelnemers een link om het webinar te volgen of actief aan het webinar deel te nemen.

Aanmelden Webinar

Het webinar wordt verzorgd door Jacques Bais, de initiatiefnemer van het ondernemers netwerk Netcircuit. Jacques brengt een schat aan ervaring en kennis en kunde mee opgedaan tijdens z’n carriere (nationaal en internationaal) en sinds de start van het netwerk Netcircuit in 2007.

:

februari 21, 2019

Webinar (gratis): Maak een scan van je netwerk

Planning

Datum:
Tijd:

Details:

Naam Netcircuit E-mail netwerk@netcircuit.net Categorie Thema bijeenkomst

Locatie:

Internet