Webinar voor Horeca-Ondernemers: Eerst Overleven en Daarna Doorpakken

Eerst overleven en daarna doorpakken.

Niemand weet wat de toekomst voor horecaondernemers brengt na versoepeling van de lockdown door covid-19.

Wat wordt het nieuwe normaal voor ons? Kunnen we ons voorbereiden op het nieuwe normaal? 

EERST OVERLEVEN.

Tijdens de lockdown bijvoorbeeld afhaal- of bezorgmaaltijden te verzorgen is om te overleven. Samen met steun van de overheid is dat nauwelijks genoeg om het hoofd boven water te houden, de vaste kosten en het personeel te betalen. 

DOORPAKKEN NA DE LOCKDOWN.

Hoe kunnen we naast ons te promoten en gasten te ontvangen extra vast inkomen genereren? Kunnen we op een andere manier klanten vinden en aan ons binden?

Tijdens het interactieve webinar op maandag 9 november 2020 geef ik een aantal tips en adviezen om jaarlijks meer omzet te boeken, variërend van € 8.000, to € 25.000,00 of meer, “anders dan anders” én “anders dan anderen”

Wil je weten hoe je je beter kan voorbereiden, meld je snel aan voor het interactieve webinar op 9 november 2020, er kunnen maximaal 10 horeca-ondernemers deelnemen, waardoor veel gelegenheid is om je vragen te beantwoorden. 

Aan het webinar zijn geen kosten verbonden, wat je nodig hebt om mee te doen is een PC, Laptop, Tablet of Smartphone met internetverbinding. Voorafgaand aan het webinar ontvang je een link om deel te nemen, je hoeft daarvoor niets te downloaden.

Schrijf je in via onderstaand formulier en ik heet je op 9 november graag welkom.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais


Helaas de datum voor aanmelden is voorbij.

 

 

Datum

09 nov 2020
Expired!

Tijd

09:30 - 10:30

Kosten

0,00
Internet

Locatie

Internet
Internet
Jacques Bais - Netcircuit

Organisator

Jacques Bais - Netcircuit
Telefoon
0642151171
Email
netwerk@netcircuit.net
Website
https://www.netcircuit.nl

Next Event

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *