Ondernemers Netwerk Netcircuit

Drie Vragen over Kennis Delen

Als ondernemer weet je heel goed wat je product en expertise is. Je bent de deskundige en de beste op jouw vakgebied en voor andere zaken schakel je een deskundige in.

Bij het Ondernemers Netwerk heb ik, als netwerkcoach, veel mensen geholpen op mijn vakgebied (zakelijk netwerken, koude acquisitie warm maken) en via de leden van het netwerk ook op andere vakgebieden.

In de jaren 2008 tot en met 2018 heb ik met het Ondernemers Netwerk Netcircuit veel netwerkevenementen verzorgd, waar onder ondernemerslunches, diners, themabijeenkomsten waar kennis gedeeld werd op verschillende vakgebieden.

Door te luisteren naar andere ondernemers, hun situatie(s) en de problemen die ze tegenkomen en waar ze naar op zoek zijn heb ik ze kunnen helpen en kunnen doorverwijzen naar andere ondernemers in mijn netwerk.

In Januari 2020 zijn we gestart met interactieve online kennissessies, waar deskundigen op verschillende vakgebieden hun kennis delen. Je vindt de kennissessies op de kalender.

Aan de kennissessies kunnen maximaal 10 personen deelnemen, zodat er voldoende aandacht gegeven kan worden aan de vragen van de deelnemers.

Er wordt gebruik gemaakt van beeldbellen, zonder dat er een app geïnstalleerd moet worden. Je doet mee met je eigen PC, laptop, tablet of smartphone. Voor welke onderwerpen heb jij belangstelling?

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Ondernemers Netwerk Netcircuit

PS. We vragen om slechts drie vragen te beantwoorden. Wil je op de hoogte blijven van de kennissessies van het Ondernemers Netwerk of wil jij je kennis delen? Vul je e-mail adres, voor- en achternaam in (niet verplicht).

Privacy: Uw persoonlijke gegevens zijn voor eigen gebruik en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.