Leden van Netcircuit kunnen publiceren in de nieuwsbrief.

Netcircuit is een ondernemers netwerk, geen social media netwerk zoals Facebook, Instagram, LinkedIn.

Wist je dat als lid van Netcircuit via “publicaties” bij jouw profiel een artikel kan plaatsen en deze ook in de nieuwsbrief van Netcircuit kan laten opnemen?

De standaard nieuwsbrief die regelmatig gezonden wordt aan de leden en aan niet-leden telt op dit moment 4.780 abonnees (stand per 8 juli 2018) en nog eens  1.705 jaar-abonnees.

Een lidmaatschap bij het Ondernemers Netwerk Netcircuit biedt online en offline  functionaliteit en mogelijkheden voor de moderne netwerker. Naast de gratis e-boeken zijn het naslagwerk “Professioneel Netwerken” en enkele video-trainingen voor de leden inclusief. Op de kalender worden de netwerkevenementen van Netcircuit en anderen vermeld.

De Businesscard biedt ondernemers veel kortingen, speciale aanbiedingen en andere voordelen bij hotels en restaurants, juridisch- fiscale en facilitaire dienstverleners, accountants en adviseurs, assuradeuren, videoproductiebedrijven, marketingbureaus, trainingsbureaus, zaken- en vakantiereizen en meer.

De Businesscard wordt exclusief verstrekt aan de deelnemers van het netwerk, dat bestaat uit eigenaren, directie, MT en stafleden, accountmanagers in het MKB en kan ook voor privé doeleinden worden gebruikt.

Aanbieding tot en met 31 december 2018: Het lidmaatschap en de Basis lidmaatschap met Businesscard voor een gratis proefperiode van een jaar, zonder enige verplichting tot afname. Lees hier meer….

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

 

 

Delen stellen we op prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up