1
Yes
None
1
1000000
Zoeken...
/ondernemerspas/

Ondernemers Voordeelpas

Thumbnail

Tags:

Luxe Zeil Vakanties op de Middellandse Zee
Luxe Zeil Vakanties op de Middellandse Zee Image

De Comfort Blue Cruise is de meest populaire meezeilvakantie voor volwassenen. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, zeil je mee in een kleine groep van circa 12 gasten op een prachtige gulet (luxe houten zeiljacht van circa 25 meter) langs de mooiste afgelegen baaitjes en dorpjes aan de Turkse kust of pittoreske haventjes op de Griekse eilanden. De scheepskok legt ondertussen zijn gasten culinair in de watten. Voor een familie of vriendengroep is het interessant om een eigen schip af te huren. Voor een huwelijksjubileum, lustrumreis of gewoon heerlijk samen quality time te hebben!

De vaarroutes zijn flexibel omdat de circa 25 meter lange schepen écht kunnen zeilen, dus gaan waar de wind je brengt! De kapitein overlegt wensen en voorkeuren. ’s Nachts ligt het schip voor anker en er wordt alleen overdag gevaren. Tijdens het varen kun je genieten op het zonnedek en zodra het schip geankerd is, heerlijk een duik in zee nemen of de benen aan land strekken tijdens leuke uitstapjes.

Voor Ondernemerspas heeft SWS Sailing een speciale ledenaanbieding van € 100,- korting per persoon op de luxe 4-sterren Comfort Blue Cruise.  

Bekijk de website.

 

PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online Image

 

PerfectView CRM Online is ruim 35 jaar Nederlandse producent en leverancier van CRM software. Nu leveren we bijna 10 jaar vanuit de Cloud.

Ruim 5000 grote en kleine bedrijven maken dagelijks gebruik van onze online applicatie inclusief gratis apps. Hierdoor kun je altijd en overal aan het werk.

Als het gebruik van PerfectView CRM Online een blijvende bijdrage levert aan het succes van onze klanten, dan hebben wij ons doel bereikt. Onze klanten beoordelen ons op basis van de gunstige prijs, het gebruiksvriendelijk systeem en onze Nederlandse support medewerkers die goed luisteren en snel schakelen.

Bovendien is onze helpdesk inbegrepen in de prijs à 12,50€ per maand per gebruiker.

Je kan PerfectView CRM Online, zonder verplichting tot aanschaf, 30 dagen uitproberen.

Bekijk de Aanbieding

 

Sneller Facturen Incasseren
Sneller Facturen Incasseren Image

Wilt u sneller uw facturen betaald krijgen én uw klantrelatie intact houden? Minder tijd kwijt zijn aan uw debiteurenbeheer?

Outstanding24 biedt dé innovatieve online-oplossing op het gebied van debiteurenbeheer aan, om dit gemakkelijk te bewerkstelligen.

Wellicht zit er in uw huidige boekhoudpakket wel een herinneringsmodule, maar meestal is dit niet compleet en geautomatiseerd. Vaak wordt het debiteurenbeheer handmatig geregeld, wat veel tijd en geld kan kosten. Met Outstanding24 krijgt u op een efficiënte manier meer overzicht en grip op uw debiteurenbeheer d.m.v. een laagdrempelige oplossing.

U betaalt het eerste jaar geen licentiekosten als u nu klant wordt. Dat scheelt in de kosten en levert wel direct een betere liquiditeit op. Maak gebruik van deze aanbieding via https://bit.ly/2JvLrSc

Hoe gaat Outstanding24 in zijn werk?
Onze online-oplossing koppelt met uw huidige boekhoudpakket. Nadat al uw facturen ingelezen zijn, wordt de opvolging van achterstallige facturen; versturen van herinneringen; bijhouden van betalingsregelingen; verwerken van afspraken; en meer, volledig gepersonaliseerd én geautomatiseerd voor u verzorgd. Dit terwijl u zelf de regie blijft houden!

U betaalt het eerste jaar geen licentiekosten als u nu klant wordt. Dat scheelt in de kosten en levert wel direct een betere liquiditeit op. Maak gebruik van deze aanbieding via https://bit.ly/2JvLrSc

MaXXImum Overal Online
MaXXImum Overal Online Image

Volwaardig zakelijk en voordelig alternatief voor glasvezel!

Voor slechts € 59,95 ex btw per maand en geen beperkingen


De voordelen van MaXXimum Overal Online:

– Verbindingen uit te breiden

– Korte contracten mogelijk
– Niet locatie gebonden
– Volledig veilig als verbinding
– Snelle Wifi of bekabelde verbinding

Bij MaXXimum is dat € 59,95 ex btw per maand en geen ingewikkelde installatie.

MaXXimum Overal Online
Het grote voordeel van 4G/5G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?
– Onafhankelijk van kabels uit de grond
– Prima snelheiden variërend tussen de 20-120 Mbit
– Ideaal voor omgevingen waar glasvezel niet mogelijk of heel kostbaar is
– Prima voor onderweg of als backup voor glasvezel of xDSL

MaXXimum vaste verbindingen
Altijd de beste verbinding welke leverbaar is op je kantoor locatie
– Vakkundige helpdesk
– 85 monteurs, dus altijd iemand in de buurt
– Snelle en stabiele verbinding
– Vast IP
– Telefonie geïntegreerd

De vier stappen tot Internet

1 klant gegevens controle
2 Contact over levering en bijzonderheden
3 pakket komt binnen en aansluiten
4 Internet is online!

Ja, ik wil meer informatie en/of bestellen:

Hét Ondernemersbelang
10% Korting
Aanbieding
Hét Ondernemersbelang Image

HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Made Blue | Water voor Water
Made Blue | Water voor Water Image

Water voor Water

Toegang tot schoon drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan!

Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen dan niet aan het werk of naar school.

Naar schatting sterven jaarlijks 500.000 miljoen kinderen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn 1.400 kinderen per dag 


DOE MEE VANAF €30 PER MAAND EN ZORG VOOR 1 MILJOEN LITER SCHOON DRINKWATER

Een donatie van €30 per maand volstaat om namens jouw bedrijf of afdeling jaarlijks 1 miljoen liter schoon drinkwater op te leveren in ontwikkelingslanden. Daarmee voorzien wij meer dan 125 mensen permanent van toegang tot schoon water: dat telt!

Wil je op de zaak genieten van gefilterd gekoeld plat, bruisend en/of heet water? Vraag dan om een waterkoeler in bruikleen: tegen kostprijs voor donateurs. Er is al een waterkoeler vanaf €39 euro per maand inclusief een donatie.

Kijk op "meer informatie" voor de aanbieding aan de leden van het netwerk

 

Bescherm je tegen Ransomware
Bescherm je tegen Ransomware Image

Download e-boek Bescherm je tegen Ransomware.

 
Blue Media - Video's | Films
10% Korting
Aanbieding

Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie?

Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is.

On Line Training
On Line Training Image

Online training: Door telefoongesprekken afspraken met klanten – (met oefengesprekken)

Deelnemer over online training Door telefoongesprekken afspraken met klanten – (Met oefengesprekken)

Welke twijfels van tevoren?
“Ik heb al aardig wat telefoontrainingen gevolgd, dus ik was heel benieuwd naar de toegevoegde waarde van deze training”

Wat zijn de resultaten?
“Ik heb mijn doel bereikt. Door toch nog een vraag aan de klant te stellen waardoor ik in gesprek blijf. Door een nee laat ik me niet direct uit het veld slaan”

Wat is er leuk om over deze online training te vertellen?
# “De telefonische oefengesprekken waren leerzaam”
# “Het onderwerp positieve mindset vond ik erg leuk”

Wil jij meer opdrachten, geld en omzet uit telefoongesprekken gaan halen? Zonder telefoonangst.

Ga in korte tijd effectiever en meer verkopen:
– Ontdek hoe je door een effectieve voorbereiding opdrachten uit telefoongesprekken haalt zonder pusherig te zijn.
– Je gaat met een glimlach bellen.

>>> Informatie / Bestellen <<<

Naslagwerk Netwerken
€ 42,5017,50
Aanbieding
Naslagwerk Netwerken Image

Naslagwerk Professioneel Netwerken

Een naslagwerk voor zowel de beginnende als gevorderde netwerker in de Business To Business omgeving.

Het naslagwerk is gebaseerd de kennis en kunde én op de jarenlang netwerken van de samensteller ( Jacques Bais) en bevat ook artikelen van collega netwerkers, waardoor de lezer profiteert van verschillende inzichten en ervaringen. Ondernemers vinden in het naslagwerken richtlijnen, tips en adviezen om meer bedrijfsresultaat te behalen door professioneel te netwerken.

Hét naslagwerk over netwerken met meer dan 55 onderwerpen:

 • Waarom netwerken, wat zijn jouw netwerkendoelen?
 • Wat houdt netwerken nu eigenlijk in?
 • Hoe ga jij netwerken?
 • Waar ga je netwerken en waar niet?
 • Hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoud.
 • De kwaliteit van je netwerk.
 • Effectief gebruik maken van je netwerk
 • Flirten, indruk maken, pitchen
 • Elevatorpitch met werkblad.
 • Hoe je meer leads krijgt uit je netwerk
 • Mythes en valkuilen bij het netwerken
 • en meer .....

Netwerken gaat om het persoonlijke contact en de aandacht die je geeft aan je netwerk.

Regelmatig wordt het naslag werk aangepast en worden artikelen toegevoegd, je beschikt altijd over de laatste versie van het naslagwerk.

Het naslagwerk (een abonnement) voor € 17,50 exclusief BTW per jaar

Bestellen doe je via deze link

 

Ondernemerspas Netcircuit Netwerk
25,00
Ondernemerspas Netcircuit Netwerk Image

Altijd en Overal beschikbaar via internet.

De Ondernemerspas biedt ondernemers kortingen, aanbiedingen en andere voordelen bij hotels en restaurants, juridisch– fiscale en facilitaire dienstverleners, accountants en adviseurs, assuradeuren, marketingbureaus, videoproductiebedrijven, trainingsbureaus, zaken- en vakantiereizen en meer.

Op vertoon van de ondernemerspas kunnen deelnemers een korting of aanbieding ontvangen.

Uitgebreide informatie en de veel gestelde vragen

Restaurant Helder Puur Genieten.
Restaurant Helder Puur Genieten. Image

Lunch, diner, drankje!

Een ontmoetingsplek pal aan het water. Wie een mooier plekje in Friesland weet, mag het zeggen.

Hartje Friese Meren. Aan tafel bij Helder en op het buitenterras een onbedorven uitzicht op het water van de Langweerder Wielen. Straks even doorvaren of doorfietsen en je bereikt Sneekermeer, Tjeukemeer, Hegemer Mar, de Fluessen. 

Probleem is: je wilt hier eigenlijk niet meer weg. 'Puur genieten' begint met een bevlogen chefkok met duidelijke ideeën over heel goed eten, vol aandacht en passie.

Helder toch?

Afspraken maken met nieuwe klanten
48,00
Aanbieding
Afspraken maken met nieuwe klanten Image

Wil jij als trainer, coach, ZZP'er, internetmarketeer, autoverkoper door telefoongesprekken afspraken maken met klanten?

Wil jij met een glimlach op je mond gaan bellen?Volg de onlinetraining Door telefoongesprekken afspraken met klanten. Van contact naar contract.Volgens deelnemer “Ik heb mijn doel bereikt. Door nog een vraag aan de klant te stellen waardoor ik in gesprek blijf. Door een nee laat ik me niet uit het veld slaan”Ga in korte tijd effectiever verkopen:✔ Ontdek hoe je door een effectieve voorbereiding meer afspraken uit telefoongesprekken haalt zonder pusherig te zijn.✔ Als je in 2020 meer opdrachten uit gesprekken wil zonder stress.✔ Je met een glimlach wil bellen naar klanten door een persoonlijk bel script zodat je nooit met je mond vol tanden komt te staan.Je ontvangt 3 onlinelessen met:✔ 19 adviezen voor een grondige voorbereiding van je bel acties.✔ Het gaan werken met een effectieve bel script✔ Het nu wel volhouden van je bel acties
Kijk op meer informatie voor de aanbieding.

Gratis Handleiding Elevator Pitch
0
Aanbieding
Gratis Handleiding Elevator Pitch Image

Gratis Handleiding Elevator Pitch


Ben jij een zakelijke dienstverlener… En wil je een overtuigende indruk maken? Bij gesprekken met (on)bekende mensen? Bij telefoongesprekken?

Maak gebruik van de voordelen van een elevator pitch bij gesprekken met (on)bekende mensen


Durf nu wel op (on)bekende mensen af te stappen
Je gaat je kort en krachtig introduceren
Je krijgt sneller een persoonlijke klik
Je hebt geen standaardverhaal maar boeiende gesprek van mens tot mens

Ontvang de gratis Handleiding Elevator Pitch via: https://bit.ly/2UznQF8

Handleiding Persoonlijk Bellen
0
Aanbieding
Handleiding Persoonlijk Bellen Image

Gratis Handleiding Persoonlijk Bellen naar Klanten
Ervaar de voordelen van persoonlijk bellen naar klanten

Ontdek hoe je door een effectieve voorbereiding meer persoonlijke telefoongesprekken hebt zonder pusherig te zijn.

Als je meer plezier en resultaten wil halen uit telefoongesprekken zonder stress.

Ga met een glimlach bellen naar klanten door een persoonlijk bel script zodat je nooit met je mond vol tanden komt te staan.

Ontvang de gratis Handleiding Persoonlijk Bellen naar Klanten via: https://bit.ly/3dvS9oK

 

 

 

Luxe Zeil Vakanties op de Middellandse Zee Image
Luxe Zeil Vakanties op de Middellandse Zee
De Comfort Blue Cruise is de meest populaire meezeilvakantie voor volwassenen. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, zeil je mee in een kleine groep van circa 12 gasten op een prachtige gulet (luxe houten zeiljacht van circa 25 meter) langs de mooiste afgelegen baaitjes en dorpjes aan de Turkse kust of pittoreske haventjes op de Griekse eilanden. De scheepskok legt ondertussen zijn gasten culinair in de watten. Voor een familie of vriendengroep is het interessant om een eigen schip af te huren. Voor een huwelijksjubileum, lustrumreis of gewoon heerlijk samen quality time te hebben! De vaarroutes zijn flexibel omdat de circa 25 meter lange schepen écht kunnen zeilen, dus gaan waar de wind je brengt! De kapitein overlegt wensen en voorkeuren. ’s Nachts ligt het schip voor anker en er wordt alleen overdag gevaren.... Lees meer
Bestellen via: http://bit.ly/2OLwIFq
PerfectView CRM Online Image
PerfectView CRM Online
  PerfectView CRM Online is ruim 35 jaar Nederlandse producent en leverancier van CRM software. Nu leveren we bijna 10 jaar vanuit de Cloud. Ruim 5000 grote en kleine bedrijven maken dagelijks gebruik van onze online applicatie inclusief gratis apps. Hierdoor kun je altijd en overal aan het werk. Als het gebruik van PerfectView CRM Online een blijvende bijdrage levert aan het succes van onze klanten, dan hebben wij ons doel bereikt. Onze klanten beoordelen ons op basis van de gunstige prijs, het gebruiksvriendelijk systeem en onze Nederlandse support medewerkers die goed luisteren en snel schakelen. Bovendien is onze helpdesk inbeg... Lees meer
Bestellen via: http://bit.ly/2wOB0WA
Sneller Facturen Incasseren Image
Sneller Facturen Incasseren
Wilt u sneller uw facturen betaald krijgen én uw klantrelatie intact houden? Minder tijd kwijt zijn aan uw debiteurenbeheer? Outstanding24 biedt dé innovatieve online-oplossing op het gebied van debiteurenbeheer aan, om dit gemakkelijk te bewerkstelligen. Wellicht zit er in uw huidige boekhoudpakket wel een herinneringsmodule, maar meestal is dit niet compleet en geautomatiseerd. Vaak wordt het debiteurenbeheer handmatig geregeld, wat veel tijd en geld kan kosten. Met Outstanding24 krijgt u op een efficiënte manier meer overzicht en grip op uw debiteurenbeheer d.m.v. een laagdrempelige oplossing. U betaalt het eerste jaar geen licentiekosten als u nu klant wordt. Dat scheelt in de kosten en levert wel direct een betere liquiditeit op. Maak gebruik van deze aanbieding via https://bit.ly/2JvLrSc Hoe gaat Outstanding24 in zijn werk... Lees meer
Bestellen via: https://bit.ly/2JvLrSc
MaXXImum Overal Online Image
MaXXImum Overal Online
Volwaardig zakelijk en voordelig alternatief voor glasvezel! Voor slechts € 59,95 ex btw per maand en geen beperkingen De voordelen van MaXXimum Overal Online: – Verbindingen uit te breiden – Korte contracten mogelijk – Niet locatie gebonden... Lees meer
Bestellen via: https://maxximum.nl/internet-aanbieding/
Aanbieding
Hét Ondernemersbelang Image
Hét Ondernemersbelang
HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFO... Lees meer
Bestellen via: http://bit.ly/38m4Tvm
10% Korting
Made Blue | Water voor Water Image
Made Blue | Water voor Water
Water voor Water Toegang tot schoon drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan! Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen dan niet aan het werk of naar school. Naar schatting sterven jaarlijks 500.000 miljoen kinderen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn 1.400 kinderen per dag  ... Lees meer
Bestellen via:
Bescherm je tegen Ransomware Image
Bescherm je tegen Ransomware
Download e-boek Bescherm je tegen Ransomware.  
Bestellen via: http://bit.ly/2He2DKL
Aanbieding
Blue Media - Video's | Films
Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie? Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is.
Bestellen via:
10% Korting
On Line Training Image
On Line Training
Online training: Door telefoongesprekken afspraken met klanten – (met oefengesprekken) Deelnemer over online training Door telefoongesprekken afspraken met klanten – (Met oefengesprekken) Welke twijfels van tevoren? “Ik heb al aardig wat telefoontrainingen gevolgd, dus ik was heel benieuwd naar de toegevoegde waarde van deze training” Wat zijn de resultaten? “Ik heb mijn doel bereikt. Door toch nog een vraag ... Lees meer
Bestellen via: http://bit.ly/3bBgtES
Aanbieding
Naslagwerk Netwerken Image
Naslagwerk Netwerken
Naslagwerk Professioneel Netwerken Een naslagwerk voor zowel de beginnende als gevorderde netwerker in de Business To Business omgeving. Het naslagwerk is gebaseerd de kennis en kunde én op de jarenlang netwerken van de samensteller ( Jacques Bais) en bevat ook artikelen van collega netwerkers, waardoor de lezer profiteert van verschillende inzichten en ervaringen. Ondernemers vinden in het naslagwerken richtlijnen, tips en adviezen om meer bedrijfsresultaat te behalen door professioneel te netwerken. Hét naslagwerk over netwerken met meer dan 55 onderwerpen: Waarom netwerken, wat zijn jouw netwerkendoelen?... Lees meer
Bestellen via: https://www.netcircuit.nl/naslagwerk-professioneel-netwerken/naslagwerk/
€ 42,5017,50
Ondernemerspas Netcircuit Netwerk Image
Ondernemerspas Netcircuit Netwerk
Altijd en Overal beschikbaar via internet. De Ondernemerspas biedt ondernemers kortingen, aanbiedingen en andere voordelen bij hotels en restaurants, juridisch– fiscale en facilitaire dienstverleners, accountants en adviseurs, assuradeuren, marketingbureaus, videoproductiebedrijven, trainingsbureaus, zaken- en vakantiereizen en meer. Op vertoon van de ondernemerspas kunnen deelnemers een korting of aanbieding ontvangen. Uitgebreide informatie en de veel gestelde vragen
Bestellen via: https://www.netcircuit.nl/membership-join/
25,00
Restaurant Helder Puur Genieten. Image
Restaurant Helder Puur Genieten.
Lunch, diner, drankje! Een ontmoetingsplek pal aan het water. Wie een mooier plekje in Friesland weet, mag het zeggen. Hartje Friese Meren. Aan tafel bij Helder en op het buitenterras een onbedorven uitzicht op het water van de Langweerder Wielen. Straks even doorvaren of doorfietsen en je bereikt Sneekermeer, Tjeukemeer, Hegemer Mar, de Fluessen.  Probleem is: je wilt hier eigenlijk niet meer weg. 'Puur genieten' begint met een bevlogen chefkok met duidelijke ideeën over heel goed eten, vol aandacht en passie. ... Lees meer
Bestellen via: http://bit.ly/2SnYGJT
Aanbieding
Afspraken maken met nieuwe klanten Image
Afspraken maken met nieuwe klanten
Wil jij als trainer, coach, ZZP'er, internetmarketeer, autoverkoper door telefoongesprekken afspraken maken met klanten? Wil jij met een glimlach op je mond gaan bellen? Volg de onlinetraining Door telefoongesprekken afspraken met klanten. Van contact naar contract. Volgens deelnemer “Ik heb mijn doel bereikt. Door nog een vraag aan de klant te stellen waardoor ik in gesprek blijf. Door een nee laat ik me niet uit het veld slaan” ... Lees meer
Bestellen via:
48,00
Aanbieding
Gratis Handleiding Elevator Pitch Image
Gratis Handleiding Elevator Pitch
Gratis Handleiding Elevator Pitch Ben jij een zakelijke dienstverlener… En wil je een overtuigende indruk maken? Bij gesprekken met (on)bekende mensen? Bij telefoongesprekken? Maak gebruik van de voordelen van een elevator pitch bij gesprekken met (on)bekende mensen Durf nu wel op (on)bekende mensen af te stappen ... Lees meer
Bestellen via: https://bit.ly/2UznQF8
0
Aanbieding
Handleiding Persoonlijk Bellen Image
Handleiding Persoonlijk Bellen
Gratis Handleiding Persoonlijk Bellen naar Klanten Ervaar de voordelen van persoonlijk bellen naar klanten Ontdek hoe je door een effectieve voorbereiding meer persoonlijke telefoongesprekken hebt zonder pusherig te zijn. Als je meer plezier en resultaten wil halen uit telefoongesprekken zonder stress. ... Lees meer
Bestellen via: https://bit.ly/3dvS9oK
0
Netcircuit | De Ondernemers VoordeelpasNetcircuit | De Ondernemers Voordeelpas
Scroll Up