Dé unieke Online Interactieve Netwerkbijeenkomst

Een echt andere netwerk bijeenkomst, een combinatie van online en offline netwerken.

Vanachter de PC, Laptop, Tablet of  met de smartphone in de hand, netwerken kennis maken met nieuwe relaties of om bestaande contacten te intensiveren.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met de Online Netwerk Meetings, vul onderstaand formulier in en je wordt telefonisch uitgenodigd om een keer vrijblijvend mee te doen.

Wil je ook zonder verlies van reistijd en reiskosten nieuwe contacten opdoen, (nieuwe) producten kunnen presenteren en naamsbekendheid vergroten. Dit is wat we voor je doen via de informele online netwerk bijeenkomsten.

Je komt in contact met deelnemers uit verschillende (niet concurrerende branches) en krijgt gelegenheid om jezelf voor te stellen, je bedrijf of product onder de aandacht te brengen.

En dat alles in een kort tijdsbestek, gewoon op kantoor, thuis of onderweg.

De online bijeenkomsten worden verzorgd door Jacques Bais, de initiatiefnemer van het ondernemers netwerk Netcircuit. Jacques brengt een schat aan ervaring, kennis en kunde mee, opgedaan tijdens z’n carrière (zowel nationaal als internationaal). Jacques in 2007 gestart met het Ondernemers Netwerk.

De Online Netwerk Bijeenkomsten zijn per provincie op donderdagen vanaf 12:30 tot uiterlijk 14:00 uur. 

Aanmelden voor de Online bijeenkomsten gaat via de Ondernemerspas.

Heb je nog geen Ondernemerspas?  Vraag de pas dan snel aan. (het eerste jaar is gratis)

In 2020 is verband met de Corona perikelen het eerste jaar gratis en zonder enige verdere verplichting. Je krijgt twee maanden voor afloop een e-mail om de pas wel of niet definitief te maken. 

Delen?