Online Trainingen

 

Introductie

Tijdens een Online Training leer je in korte tijd de basis of een module van zakelijk netwerken. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan een online training. Er wordt door ons gebruik gemaakt Google Meet. Je kan deelnemen via Google Hangouts (gratis). 

Online Training: De basis van professioneel netwerken.

Investeer in jezelf en je netwerk met deze online training. De training is bestemd voor ondernemende mensen, zowel voor startende als gevorderde ondernemers, directeuren, managers, verkopers die op een plezierige wijze de koude acquisitie warm maken zonder tijdverspilling.

Een training  waarin de basis voor het zakelijk netwerken gelegd wordt en je leert om met plezier je netwerk, en je netwerk-activiteiten effectief in te zetten en om te zetten naar meer klanten en meer omzet.

Het programma bestaat uit onder meer de onderdelen:

  • Waarom ga je netwerken?
  • Doelen stellen voor je netwerkactiviteiten
  • Waar ga je netwerken (én waar juist niet) voor het beste resultaat
  • Jouw Marketing Boodschap (pitch) publiceren
  • Hoe blijf je “In top of Mind”
  • Hoe breid je je netwerk zonder moeite uit

De online training heeft een hoog interactief karakter en de funfactor is duidelijk aanwezig.

Online Training:  Haal meer (omzet) uit je netwerk!

Vraag je je wel eens af of al die netwerkbijeenkomsten die je bezoekt wel voldoende resultaat opleveren? In onze interactieve Online Training ontvang je tips en adviezen om meer resultaat vanuit je netwerk te krijgen.

Met een kwalitatief goed netwerk kan je meer dan 80%, soms wel 100% van je omzet uit je netwerk halen.

In deze Online Training gaan we er samen voor zorgen dat jij de eerste bent aan wie men denkt als het gaat om jouw product of jouw dienst.

We besteden aandacht aan je profiel, je online en offline netwerk-activiteiten en gaan bouwen aan een reputatie om doorverwijzingen en aanbevelingen te bevorderen.

Je gaat de koude acquisitie warm maken. Je leert ambassadeurs van je klanten en relaties te maken. Na de Online Training kan je het geleerde direct en zonder veel inspanning in praktijk brengen.

Online Training: De eerste in druk 

Mensen zijn eigenlijk niet zo in jouw product of je proces geïnteresseerd. Hoe kom jij over? 

Eén van de belangrijkste marketinginstrumenten van een ondernemer is de marketingboodschap.  

Omdat iedereen die je in je dagelijkse leven (of op internet) ontmoet in potentie een klant van je kan zijn – of je er naar kan doorverwijzen – moet je goed nadenken over deze boodschap en zorgen dat hij de interesse van de ander opwekt.

Zowel face to face als online op LinkedIN, Facebook, Twitter, Instagram en andere social media.

Als eerste gaan we werken aan jouw marketing boodschappen, waarbij de deelnemers elkaar helpen door vragen te stellen om de boodschap helder te krijgen.

Tijdens de online training worden pitches gemaakt en ge-oefend in een klein gezelschap.

Online Training: Leer professionele Video-pitches maken.

Na de online training over de eerste indruk kunnen in een aparte sessie (van 90 minuten) ook aandacht besteden aan hoe je jouw pitch op video kan zetten. Verschillende vormen van de videopitch komen aan de orde.

Aspecten zoals licht, geluid, omgeving ed. maken deel uit van de training. Je kan gebruik maken van de smartphone of iPhone zodat je later meer video-pitches kan opnemen.

Een aparte online training om je te presenteren op video van Fred Daamen is beschikbaar via onze website.

 

Online Training: Haal meer uit een beursbezoek

Hoe behaal je meer resultaat uit deelname of bezoek aan een (zaken)beurs? 

Ga je alleen voor de gezelligheid naar een beurs lees dan niet verder.

Bij een beursbezoek maak ik altijd eerst een rondje om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van de beurs en de bedrijven die er staan.

Steeds weer valt mij op hoe weinig ik aangesproken wordt door de standhouders, zelfs als ik met belangstelling kijk naar de stand en het product dat men aanbiedt.

Waarom sta je op een (zaken)beurs?

Oude bekenden ontmoeten? Nieuwe prospects, contacten

opdoen? Waarom bezoek je een beurs? Relaties opzoeken,

ideeën opdoen? Contacten leggen? Zakelijk netwerken?

Tijdens deze Online Training leer je meer resultaat uit een beursbezoek te halen

Netcircuit | Online TrainingenNetcircuit | Online TrainingenNetcircuit | Online TrainingenNetcircuit | Online TrainingenNetcircuit | Online TrainingenNetcircuit | Online Trainingen
Scroll Up