Webinar: Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk

Netwerken waar doe je het voor en wat levert het op.

Vraag je je wel eens af: Netwerken waar doe je het voor en wat levert het op. Vind ik netwerken nog wel leuk, levert het me genoeg op? Heb ik er eigenlijk wel zin in om daar tijd in te steken?

Op evenementen, waar je ook kan netwerken is het altijd wel gezellig en bij online netwerken via is het leuk om te zien wat anderen doen, echter reacties op je eigen berichten en artikelen zijn er nauwelijks.

Wij maken netwerken weer leuk, je gaat met plezier netwerken en haalt meer klanten (omzet) uit je netwerk.

Tijdens het webinar: “Haal meer klanten en omzet) uit je netwerk” krijg je  inzicht in jouw persoonlijke netwerksituatie en wat het nut is van je huidige netwerkactiviteiten. Door een persoonlijke netwerk scan krijg je inzicht in hoe je jouw netwerk, op een nette manier, kan inzetten voor je persoonlijke en zakelijke doelen.

Ook ontvang je tijdens dit webinar talrijke tips op het gebied van Professioneel Netwerken.

Het webinar vindt plaats op 25 april 2019 en start om 20:00 uur. Aan het webinar zijn geen kosten verbonden. Voor aanvang van het webinar ontvang je de link om het webinar te volgen.

Helaas, je kan je voor dit webinar niet meer aanmelden. Hou onze kalender in de gaten. Of meld je aan voor een gratis abonnement op onze nieuwsbrief .


Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”Netcircuit | Webinar “Haal meer (klanten en omzet) uit je netwerk”
Scroll Up
× Chat via Whatsapp