Even elkaar bellen, ouderwets?

Dat was even wennen… Gisteren voor het eerst een blog geplaatst op het platform dat Netcircuit van Jacques Bais ons biedt. Bij het plaatsen van een afbeelding (WEEKENDTIP) liep ik tegen enkele ‘technische dingetjes’ op. Lag het aan mij? Lag het aan de nieuwe* site?

Elkaar spreken werkt beter. In zo’n situatie kun je mailen of appen. Hopelijk wordt je bericht snel gezien. Herkenbaar? Ik stuurde een app. Jacques belde mij direct. Meteen mondeling overleg, samen hetzelfde scherm zien, had resultaat. Hij luisterde, ik voelde mij gehoord.

Het luistereffect.  In mijn klankbordpraktijk.nl ontmoet ik vrouwen en mannen. Uiteenlopend van directeuren/eigenaar tot echtgenoten en partners m/v. Werknemers en vrije vogels. Meestal met meerdere decennia werk- en bewuste levenservaring. Grote verschillen, één opvallende overeenkomst: de behoefte aan iemand die écht luistert. Zonder (voor)oordeel. Over het bevrijdend effect van luisteren en gehoord worden binnenkort meer. PS Het eerste contact begint in ca 50% met een mailtje of app. Met de vraag of ik ze op het tijdstip van hun voorkeur even bel. De andere ca 50% kiest al direct 06 5439 7580.

* Niet vreemd bij een site die splinternieuw is. Jacques fixte zelf snel enkele hobbels. Er bleef nog wat over voor zijn ict-specialisten. Hij zal ze ongetwijfeld óók even bellen. 

 

Delen is leuk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *