Goede voornemens voor 2020

Het goede voornemen voor 2020 is voor mij dat ik er geen zal verzinnen die ik in de loop van het jaar weer ga “vergeten”.

Wat ik dit jaar wel vol zal blijven houden is niet te roken. Dit voornemen hou ik nu al weer 5 jaar vol

Ik wens iedereen een veilige jaarwisseling en een gezond, gelukkig en succesvol 2020.


2019 was een bewogen jaar. Door invloeden van buitenaf (om maar geen schuldigen aan te wijzen) was begin 2019 de website met alle data verdwenen.  Na de overstap naar een nieuwe provider is (in plaats van het terugzetten van de back-up) de website opnieuw opgezet met een compleet nieuw platform en veel meer mogelijkheden voor de gebruikers.

Omdat we geen social media platform willen zijn met allerlei ongewilde reclame-boodschappen en volgen wat gebruikers doen op de website met als doel die informatie te ge- of misbruiken, vragen we een bijdrage (lidmaatschap) van slechts € 25,00 per jaar. De gebruiker kan ongestoord en zonder vervelende pop-ups online netwerken. De functies en voordelen voor gebruikers zijn te vinden op de website.

In 2020 ga ik mijn kennis, kunde en ervaringen met professioneel netwerken nog meer delen. Het naslagwerk blijft bijvoorbeeld een levend document waar nieuwe kennis in gedeeld wordt. Het Naslagwerk wordt zeker tweemaal per jaar ververst. 

Nieuw in 2020 zijn de kennissessies voor ondernemers waarin kennis gegeven en gedeeld wordt op verschillende gebieden waar de ondernemer mee te maken heeft. Deze sessies zijn online en interactief. Feedback van de try-outs in 2019 (toen nog de online meetings en online spreekuurtjes) gaf aan dat der voorkeur is om de online sessies in de avonduren te doen en niet langer te laten duren dan 1 uur. De eerste staat genoteerd voor 22 januari 2020. (Acquireren via je netwerk)

Deelnemers aan het Ondernemers Netwerk kunnen tegenwoordig zelf artikelen plaatsen in de nieuwsbrief, media plaatsen in de mediatheek, evenementen plaatsen op de kalender.

Ook nieuw: Begin 2020 zal de Ondernemerspas ter beschikking worden gesteld aan de deelnemers van het ondernemers netwerk. Er wordt hard gewerkt om leuke aanbiedingen op de Ondernemerspas te plaatsen. 

Kortom veel leuke dingen in 2020 om aan mee te doen.

Met vriendelijke groet,

Jacques Bais

Delen is leuk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *