Nieuw aanbod online trainingen LinkedIn

Dit weekend heb ik mijn nieuwe aanbod LinkedIn trainingen afgerond.

Sinds 2013 ben ik als LinkedIn trainer/coach actief. Eerst vrijblijvend voor werkzoekenden en netwerkclubs, daarna via mijn eigen bedrijf atHoning ook voor bedrijven en ondernemers. De afgelopen jaren heb ik ook studenten mogen helpen waardoor mijn LinkedIn aanbod voor iedereen beschikbaar is. Omdat bijna iedereen kansen met LinkedIn kan pakken!

Tot dit jaar gaf ik mijn training en coaching offline, fysiek bij mensen thuis, op kantoor of in bedrijf. Dat vind ik nog steeds prachtig om te doen en past bij mijn aanpak en persoon. Persoonlijk contact, interactie en inspelen op behoefte en doelstellingen. Laagdrempelig, praktisch en productief.

Ik voel me dan ook een netwerker en verbinder in hart en nieren. En geloof in het online vs. offline netwerken. Online is LinkedIn natuurlijk het platform waar je aanwezig moet zijn. En vooral actief, zichtbaar en vindbaar zijn. Bestaande contacten onderhouden en nieuwe contacten opbouwen.

En toen kwam Corona! En viel het bijna stil. En dan moet je in de spiegel kijken en keuzes maken. Ik was mij al langer aan het oriënteren op een partij waar ik mee kon samenwerken op het gebied van online trainingen. Een partij die bij mij past, die betaalbaar is en die een methodiek heeft wat onderscheidend is. En die partij heb ik in mei gevonden.

Sinds mei ben ik bezig om mijn LinkedIn trainingen vorm te geven. Voor particulieren, werkzoekenden en studenten. Maar vooral ook voor ondernemers en bedrijven. En daarvoor heb ik nu een aantal online trainingen gereed. Graag wil ik die hier via Netcircuit aanbieden. En ik bied deze aan tegen een introductieaanbod, zie mijn website voor de kortingscode.

Deze online trainingen zijn overigens zowel via het web als app (mobiel) te volgen.

Heb jij interesse in een online LinkedIn training? Wil jij meer weten over LinkedIn? Een krachtig en aantrekkelijk profiel opzetten? Of in beeld komen bij je doelgroep?

Kijk dan eens op mijn website naar mijn aanbod, vers van de pers.

https://www.athoning.nl/linkedin_online_trainingen/

Hartelijke groet,
Anton Honing

atHoning “online meerwaarde”

 

Delen is leuk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *