UniPartners kan voor jou iets betekenen!

Beste relaties, we stellen ons graag even voor!

Stichting UniPartners Groningen is een non-profit academisch advies- en onderzoeksbureau gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en wordt gerund door studenten. De organisatie bestaat sinds 1993 en heeft een landelijk netwerk met maar liefst 12 vestigingen. We streven ernaar om bedrijven in Groningen en omgeving te ondersteunen bij vraagstukken. Dit doen we door gedreven universitaire studenten te koppelen aan deze vraagstukken, met als einddoel waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Hierbij bieden wij de beste kansen aan studenten en organisaties. UniPartners ondersteunt bedrijven met de nieuwste academische kennis en biedt studenten de mogelijkheid om relevante praktijkervaring op te doen in hun studierichting. 

Op de vacatures die UniPartners Groningen beschikbaar stelt voor studenten, wordt met grote getallen op gereageerd. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie waarin een organisatie kwalitatief goed personeel ontvangt en studenten werkervaring opdoen. Organisaties waarbij studenten werk verrichten via UniPartners waarderen de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden gemiddeld met een 8.

Bent u geïnteresseerd wat UniPartners Groningen voor u kan betekenen?
Neem contact op via: welmoed.kuipers@unipartners.nl

Delen is leuk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *