Voorstellen en kennismaken?

Mijn naam is Geoff Smith, ik ken Jacques Bais al lang. Van onze tijd als ondernemers in het Alkmaarse. 

Leuk om nu weer extra te verbinden door met Groei door Doen! aan te sluiten bij Netcircuit. Ik stel Groei door Doen! graag aan jullie voor, door er kort wat over te vertellen.

We zien onszelf als een beweging, die ervan droomt dat in alle organisaties mentoren actief zijn. Als Groei door Doen is het ons streven om ‘de wijze raadgever’ te zijn die helpt om DGA’s, directeuren en management teamleden naar – wat wij noemen – het juiste spoor te leiden en dit te blijven volgen.

Als mentor staan we onze mentees bij met kennis & kunde, nieuwe ervaringen of specifieke oplossingen voor uitdagingen. We weten blinde vlekken bespreekbaar te maken en vermogens aan te boren die nog niet zichtbaar waren.

In ons platform hebben wij de beschikking over veel mentoren, van ondernemers tot ervaren directeuren, uit de logistieke wereld tot en met de zorg. 

Door onze werkwijze koppelen we je aan de juiste mentor. Zodat je kan buigen op een ervaren, kundige en vertrouwde raadgever. Die jou of je organisatie op een onafhankelijke wijze scherp weet te houden.

Wil je meer weten? Neem contact met me op.

Om dit jaar 2021 goed te starten willen we voor onze mede leden her een mentortraject starten waarin wij 1 extra sessie free of charge opnemen. Bel ons op voor een team afspraak!

Groet Geoff

072 8200202

geoff@groeidoordoen.nl

Delen is leuk