Wijnen, Wijnen, Wij…. Nieuw op Voordeelpas

Wijn staat bijna altijd garant voor gezelligheid en genieten. Vrijgezellenfeest, vrijdagmiddagborrel op kantoor, vrienden, familie, clubgenoten voor elke gelegenheid zijn er passende wijnen. 

Nieuw op de Voordeelpas is: wijnbasket.nl, de shop waar u 24 uur per dag 7 dagen per week op uw gemak de mooiste wijnen kunt selecteren.

Ook houden we enorm van het buitenleven. Dus daarom vindt u in deze shop ook producten voor tafelen, koken, delicatessen, barbecueën en woonaccessoires. Het grootste gedeelte van onze collectie staat in de webshop.

Wilt u meer informatie of kunt u een bepaald artikel niet vinden neem dan gerust contact met ons op. Het proeflokaal van wijnbasket.nl is gevestigd bij 4-hospitality.nl.

We hebben een proeflokaal en showroom waar je terecht kunt voor een mooie fles wijn maar ook alles voor tafelen, koken, delicatessen en barbecueën.

Wilt u de complete collectie zien dan bent u van harte welkom bij ons in Sneek. 

wijnbasket.nl
Wolkammersstraat, 4-A Sneek
Nederland
Kijk hier op de kaart voor een routebeschrijving.

Op de al zeer aantrekkelijke geprijsde wijnen krijgt u 5% korting. Vul tijdens het bestellen de code ”netcircuit5” in. Niet geldig bij lopende acties.

Delen is leuk
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *