Enkele referenties

Gezellige ongedwongen meeting waarin eenieder de kans krijgt zich te presenteren. Aanwezig ook een paar tipgevers in mijn geval wat het geheel nog aantrekkelijker maakte.

Met een niet aflatend enthousiasme weet Jacques steeds weer een leuke groep mensen rond zich te verzamelen. Zo maakt hij netwerken steeds leuker….en ook vruchtbaarder trouwens!

Mooi kennis te maken met mensen uit heel andere disciplines. Geen opgeklopt gedoe.  Het is plezierig dat mensen de geboden gelegenheid gebruiken om anderen/elkaar te leren kennen.

Jacques is met Netcircuit een echte bruggenbouwer. Hij legt moeiteloos contacten tussen verschillende partijen. Je kan bij Jacques altijd goed terecht voor geweldig georganiseerde zeilevenementen en netwerklunches. Hij is heel toegankelijk en stelt het belang van het netwerk boven zijn eigen belang.

Als het gaat om transparantie, wederkerigheid en een prettige manier van samenwerken dan is Jaques er zo eentje. Niet alleen een goed verhaal maar is ook kundig en is een goede sparringspartner.

Jacques heeft het voor elkaar gekregen: in het kritische Friesland een nieuwe effectieve netwerkorganisatie op te bouwen! Na jaren organiseren van de Krooncup heeft hij met Netcircuit een effectieve en goed betaalbare netwerk organisatie op poten gezet: proficiat en bedankt!

Jacques en Netcircuit hebben op mij een uitstekende en resultaat gerichte indruk gemaakt. Je kunt overigens alleen een indruk krijgen van mensen die je echt hebt leren kennen. Naast Jacques en Netcircuit heb ik diverse relaties echt leren kennen en allen hebben een positve indruk op mij achtergelaten. Kortom Netcircuit kan ik zeer aanbevelen

Hallo Jacques, Goed en strak geleid. Groep is divers. Af en toe wel moeite om geconcentreerd te blijven maar de oorzaak ligt volledig bij mezelf. Dankjewel en tot de volgende keer, M.vr.gr, Pieter

Jacques leidt de bijeenkomst op een ongedwongen, gezellige maar professionele manier. Elke ondernemer kan in voldoende tijd over zijn of haar bedrijf en producten vertellen. Een leuke manier om online te gaan netwerken.

Goede sfeer en leiding over bijeenkomst. Voldoende tijd voor uitwisselen van ervaringen en te pitchen.

Leuk om kennis te maken met nieuwe mensen. Het leeft meer dan alleen een nieuw contact op LinkedIn.

Leuk en efficiënt. Voor mij de eerste keer. Maar zeker voor herhaling vatbaar.