Enkele referenties

Jacques is met Netcircuit een echte bruggenbouwer. Hij legt moeiteloos contacten tussen verschillende partijen. Je kan bij Jacques altijd goed terecht voor geweldig georganiseerde zeilevenementen en netwerklunches. Hij is heel toegankelijk en stelt het belang van het netwerk boven zijn eigen belang.

Als het gaat om transparantie, wederkerigheid en een prettige manier van samenwerken dan is Jaques er zo eentje. Niet alleen een goed verhaal maar is ook kundig en is een goede sparringspartner.

Jacques heeft het voor elkaar gekregen: in het kritische Friesland een nieuwe effectieve netwerkorganisatie op te bouwen! Na jaren organiseren van de Krooncup heeft hij met Netcircuit een effectieve en goed betaalbare netwerk organisatie op poten gezet: proficiat en bedankt!

Jacques en Netcircuit hebben op mij een uitstekende en resultaat gerichte indruk gemaakt. Je kunt overigens alleen een indruk krijgen van mensen die je echt hebt leren kennen. Naast Jacques en Netcircuit heb ik diverse relaties echt leren kennen en allen hebben een positve indruk op mij achtergelaten. Kortom Netcircuit kan ik zeer aanbevelen

Met een niet aflatend enthousiasme weet Jacques steeds weer een leuke groep mensen rond zich te verzamelen. Zo maakt hij netwerken steeds leuker….en ook vruchtbaarder trouwens!

Jacques organiseert mooie evenementen waar je relaxed kunt netwerken. Het is zeker de moeite waard om naar een evenement van hem te gaan.
Bewerk | Verwijder