Aanbiedingen van leden van Netcircuit Help mij
BedrijfAanbiedingZoekwoorden
Wijnbasket.nl
Wijn voor de liefhebbers.
wijnbasket.nl, de shop waar u 24 uur per dag 7 dagen per week op uw gemak de mooiste wijnen kunt selecteren. Op de al zeer aantrekkelijke geprijsde wijnen krijgt u 5% korting. Vul tijdens het bestellen de code ”netcircuit5” in. Niet geldig bij lopende acties.

lees meer op: Wijnbasket.nl
wijnen, tafelen, koken, delicatessen, barbecueën

SWS Sailing
Luxe zeilvakanties
De Comfort Blue Cruise is de meest populaire meezeilvakantie voor volwassenen. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, zeil je mee in een kleine groep van circa 12 gasten op een prachtige gulet (luxe houten zeiljacht van circa 25 meter) langs de mooiste afgelegen baaitjes en dorpjes aan de Turkse kust of pittoreske haventjes op de Griekse eilanden. De scheepskok legt ondertussen zijn gasten culinair in de watten.
Voor de Nationale Voordeelpas heeft SWS Sailing een speciale ledenaanbieding van € 100,- korting per persoon op de luxe 4-sterren Comfort Blue Cruise. Neem telefonisch contact op voor de aanbieding: 06 3405 3962 of stuur een e-mail naar info@swssailing.nl

lees meer op: SWS Sailing
Vakantie, Zeilen, Middellandse Zee, genieten
DataCollectief
Effectieve doelgroep benadering met de modernste technieken

Per maand verouderd data bij 3% van de contactpersonen en 2% van de bedrijven. Gebruik daarom gegevens die altijd actueel zijn en profiteer zo van dagelijkse actualisatie.

Maak een doelgroepselectie om heel gericht uw doelgroep te selecteren op branche, regio en contactpersonen (met e-mailadres).

Altijd en overal toegang tot de meest actuele database? Met DATA-collectief schaft u exact die adressen aan die u nodig heeft.
Voordeel via de Nationale Voordeelpas: Naast 25 credits ontvangt u gratis training in gebruik, de marketing- en /acquisitiemogelijkheden van het DATA-collectief ter waarde van € 225,00.

Om van het aanbod gebruik te maken stuur binnen 5 dagen nadat u een account heeft aangemaakt een e-mail aan b.happe@datacollectief.nl met het onderwerp: ”Aanbieding Voordeelpas”

Lees meer over het Data-collectief
Acquisitie, CRM, Doelgroep


EasyCleanShop
Reinigen zonder chemicaliën.

Natuurlijk willen we allemaal dat ons huis leeft. Maar het moet natuurlijk ook zo schoon mogelijk zijn. Is dat een tegenspraak? Helemaal niet!

De aanbieding van EasyCleanshop
We hebben doeken en mop systemen voor allerlei gebieden.
Kantoor, keuken, sanitair, auto, ramen en brillen, etc.
Bij uw eerste aankoop van € 50,0 of meer (excl. Verzendkosten) een gratis theedoek van € 9,95.

Uw kortingscode is Netcircuit.

De hoogste kwaliteit voor een hele redelijke prijs.
Sneller en effectiever schoonmaken, zonder chemicaliën, dat is ook iets voor jou.
Lees meer op EasyCleanShop

Reinigen, Schoonmaken,


Ondernemersbelang
HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Deelnemers aan de Ondernemerspas ontvangen 10% korting op alle producten van Hét Ondernemersbelang.

Lees meer
Multimedia Marketing Promotie


MFP Financieel Advies
Financieel advies nodig?
Met MFP Financieel Advies op de achtergrond zijn uw financiële zaken op orde en – belangrijker nog – we laten de cijfers voor u spreken. Zo weet u waar u aan toe bént en waar u naartoe kúnt. Of dat nu privé is of met de zaak. Zo heeft u tijd en aandacht voor de essentie. Voor wat ú belangrijk vindt.

Kijkt u regelmatig naar de beurskoersen? Vindt u dat het allemaal beter kan? Benadert u beleggen meer als een hobby dan als een project? ‘Een hobby mag geld kosten’ zeg ik altijd. ‘En een project moet iets opleveren.’ Wat voor belegger bent u? Wij kunnen u helpen als u beleggen tot een project maakt. Of het nu is om een aanvullend pensioen op te bouwen of een ander bedrag dat u wilt realiseren, dan kunnen we u van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden en aanbieding via Netcircuit: meijer@mpf.nl of scherrenberg@mpf.nl .
Finance Financieel advies


Nano Coatings
De antimicrobiële coatings van NanoProf’s Holland zijn de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen. Deze speciale coating voorkomt dat gevaarlijke micro organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en algen zich vermenigvuldigen en te verspreiden.
De hygiënewetgeving wordt steeds strenger (HACCP). Voedselverwerkende bedrijven, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, zwembaden: allemaal hebben ze nood aan coating/verfsystemen die beantwoorden aan de wettelijke norm en die tegelijk hun hoge kwaliteit behouden.

NanoProf’s biedt u voor elke toepassing een oplossing. Onze antimicrobiële coatings zijn immers niet alleen makkelijk in onderhouden, ze werden ook getest door officiële laboratoria en kregen van hen de nodige certificaten toegekend. Hierdoor kunnen onze coatings gebruikt worden in ruimtes die permanent schoongehouden moeten worden.

Neem contact op via sales@nanoprofs.com voor een aanbieding met vermelding van Netcircuit20

Lees meer
Coatings veiligheid, beschermen


Made Blue
Water voor Water

Toegang tot schoon drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan!

Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen dan niet aan het werk of naar school.

Naar schatting sterven jaarlijks 500.000 miljoen kinderen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn 1.400 kinderen per dag.

De aanbieding via Netcircuit is gratis glaswerk.

Lees meer
MVO Investeer in schoon drinkwater


Blue Media
Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie?

Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is.

Vraag Michel om een speciale aanbieding met vermelding van Netcircuit.

Lees meer
Video, Bedrijfslims, Animaties video-marketing


Mijn Contract
Mijn Contract

Je beheert talloze zakelijke contracten. Licht, huur, internet, telefonie, verzekeringen, schoonmaak en nog heel veel meer. Maar het overzicht behouden? Dat is lastig en tijdrovend.

Wellicht dat het je zelfs is overkomen dat een contract stilzwijgend werd verlengd, omdat je er te laat achter kwam dat de opzegtermijn was verlopen…

Met het contractbeheersysteem van MijnContract.nl vervallen alle nadelen van het handmatig managen van contracten. Daardoor bespaar je tijd en geld en staan al je contracten overzichtelijk bij elkaar.

Probeer het 30 dagen gratis.

Lees meer
contractbeheer
bespaar tijd en geld met contracten


Outstanding
SNELLER FACTUREN INCASSEREN
Wilt u sneller uw facturen betaald krijgen én uw klantrelatie intact houden? Minder tijd kwijt zijn aan uw debiteurenbeheer?

Outstanding24 biedt dé innovatieve online-oplossing op het gebied van debiteurenbeheer aan, om dit gemakkelijk te bewerkstelligen.

Wellicht zit er in uw huidige boekhoudpakket wel een herinneringsmodule, maar meestal is dit niet compleet en geautomatiseerd. Vaak wordt het debiteurenbeheer handmatig geregeld, wat veel tijd en geld kan kosten. Met Outstanding24 krijgt u op een efficiënte manier meer overzicht en grip op uw debiteurenbeheer d.m.v. een laagdrempelige oplossing.

Aanbieding via Netcircuit: U betaalt het eerste jaar geen licentiekosten als u nu klant wordt. Dat scheelt in de kosten en levert wel direct een betere liquiditeit op.

Lees meer
debiteurenbeheer, Incasso cashflow


Restaurant Helder
LUNCH, DINER, DRANKJE!
Een ontmoetingsplek pal aan het water. Wie een mooier plekje in Friesland weet, mag het zeggen.

Hartje Friese Meren. Aan tafel bij Helder en op het buitenterras een onbedorven uitzicht op het water van de Langweerder Wielen. Straks even doorvaren of doorfietsen en je bereikt Sneekermeer, Tjeukemeer, Hegemer Mar, de Fluessen.

Probleem is: je wilt hier eigenlijk niet meer weg. \\\\\\\\’Puur genieten\\\\\\\\’ begint met een bevlogen chefkok met duidelijke ideeën over heel goed eten, vol aandacht en passie.

Helder toch?
eten en drinken, horeca, genieten


De Vries Advies en Training
Gratis Handleiding van Uitstellen neer Bellen
en
Gratis Handleiding Elevator Pitch

Ben jij een zakelijke dienstverlener… En wil je een overtuigende indruk maken? Bij gesprekken met (on)bekende mensen? Bij telefoongesprekken?

Maak gebruik van de voordelen van een elevator pitch bij gesprekken met (on)bekende mensen

Durf nu wel op (on)bekende mensen af te stappen
Je gaat je kort en krachtig introduceren
Je krijgt sneller een persoonlijke klik
Je hebt geen standaardverhaal maar boeiende gesprek van mens tot mens

Lees meer
Acquisitie, telefonisch, elevator pitch