2
Yes
None
1
1000000
/voordeelpas-v2/voordeelpas-aanbiedingen/
Thumbnail
Filter
Clear All

Tags:

Wijn voor de liefhebbers
Aanbieding
Wijn voor de liefhebbers Image

wijnbasket.nl, de shop waar u 24 uur per dag 7 dagen per week op uw gemak de mooiste wijnen kunt selecteren.

Ook houden we enorm van het buitenleven. Dus daarom vindt u in deze shop ook producten voor tafelen, koken, delicatessen, barbecueën en woonaccessoires. Het grootste gedeelte van onze collectie staat in de webshop.

Wilt u meer informatie of kunt u een bepaald artikel niet vinden neem dan gerust contact met ons op. Het proeflokaal van wijnbasket.nl is gevestigd bij 4-hospitality.nl.

We hebben een proeflokaal en showroom waar je terecht kunt voor een mooie fles wijn maar ook alles voor tafelen, koken, delicatessen en barbecueën.

Wilt u de complete collectie zien dan bent u van harte welkom bij ons in Sneek. 

wijnbasket.nl
Wolkammersstraat, 4-A Sneek
Nederland
Kijk hier op de kaart voor een routebeschrijving.

Op de al zeer aantrekkelijke geprijsde wijnen krijgt u 5% korting. Vul tijdens het bestellen de code ”netcircuit5” in. Niet geldig bij lopende acties.

Luxe Zeilvakanties op de Middellandse Zee
Aanbieding
Luxe Zeilvakanties op de Middellandse Zee Image

De Comfort Blue Cruise is de meest populaire meezeilvakantie voor volwassenen. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, zeil je mee in een kleine groep van circa 12 gasten op een prachtige gulet (luxe houten zeiljacht van circa 25 meter) langs de mooiste afgelegen baaitjes en dorpjes aan de Turkse kust of pittoreske haventjes op de Griekse eilanden. De scheepskok legt ondertussen zijn gasten culinair in de watten. Voor een familie of vriendengroep is het interessant om een eigen schip af te huren. Voor een huwelijksjubileum, lustrumreis of gewoon heerlijk samen quality time te hebben!

De vaarroutes zijn flexibel omdat de circa 25 meter lange schepen écht kunnen zeilen, dus gaan waar de wind je brengt! De kapitein overlegt wensen en voorkeuren. ’s Nachts ligt het schip voor anker en er wordt alleen overdag gevaren. Tijdens het varen kun je genieten op het zonnedek en zodra het schip geankerd is, heerlijk een duik in zee nemen of de benen aan land strekken tijdens leuke uitstapjes.

Voor Ondernemerspas heeft SWS Sailing een speciale ledenaanbieding van € 100,- korting per persoon op de luxe 4-sterren Comfort Blue Cruise.  Neem telefonisch contact op voor de aanbieding: 06 3405 3962 of stuur een e-mail naar info@swssailing.nl

 
Easyclean: Alles Schoon!
Aanbieding
Easyclean: Alles Schoon! Image

Reinigen zonder chemicaliën.

Natuurlijk willen we allemaal dat ons huis leeft. Maar het moet natuurlijk ook zo schoon mogelijk zijn. Is dat een tegenspraak? Helemaal niet!

De aanbieding van EasyCleanshop

We hebben doeken en mop systemen voor allerlei gebieden.

Kantoor, keuken, sanitair, auto, ramen en brillen, etc.

Bij uw eerste aankoop van € 50,0 of meer (excl. Verzendkosten) een gratis theedoek van € 9,95.

Uw kortingscode is Netcircuit.

De hoogste kwaliteit voor een hele redelijke prijs. 

Sneller en effectiever schoonmaken, zonder chemicaliën, dat is ook iets voor jou.

 

 
 
 
 
 
Effectieve doelgroep benadering
Aanbieding
Effectieve doelgroep benadering Image

Effectieve doelgroep benadering met de modernste technieken

Per maand verouderd data bij 3% van de contactpersonen en 2% van de bedrijven. Gebruik daarom gegevens die altijd actueel zijn en profiteer zo van dagelijkse actualisatie.

Maak een doelgroepselectie om heel gericht uw doelgroep te selecteren op branche, regio en contactpersonen (met e-mailadres).

Altijd en overal toegang tot de meest actuele database? Met DATA-collectief schaft u exact die adressen aan die u nodig heeft.

Bekijk hier uw mogelijkheden.

 


Voordeel via de Ondernemerspas: Naast 25 credits ontvangt u gratis training in gebruik, de marketing- en /acquisitiemogelijkheden van het DATA-collectief ter waarde van € 225,00.

Om van het aanbod gebruik te maken stuur binnen 5 dagen nadat u een account heeft aangemaakt een e-mail aan b.happe@datacollectief.nl met het onderwerp: ”Aanbieding Voordeelpas”

 

PerfectView CRM Online
Aanbieding
PerfectView CRM Online Image

PerfectView CRM Online is ruim 35 jaar Nederlandse producent en leverancier van CRM software. Nu leveren we bijna 10 jaar vanuit de Cloud, inclusief koppeling naar vele boekhoudpakketten.

Ruim 5000 grote en kleine bedrijven maken dagelijks gebruik van onze online applicatie inclusief gratis apps. Hierdoor kun je altijd en overal aan het werk.

Als het gebruik van PerfectView CRM Online een blijvende bijdrage levert aan het succes van onze klanten, dan hebben wij ons doel bereikt. Onze klanten beoordelen ons op basis van de gunstige prijs, het gebruiksvriendelijk systeem en onze Nederlandse support medewerkers die goed luisteren en snel schakelen.

Bovendien is onze helpdesk inbegrepen in de prijs à 12,50€ per maand per gebruiker.

Je kan PerfectView CRM Online, zonder verplichting tot aanschaf, 30 dagen uitproberen.

Sluitende Ritten Registratie
Sluitende Ritten Registratie Image

Het Ondernemers Netwerk Netcircuit is Erkend Partner van RouteVision

Profiteer van de speciale aanbieding op de Ondernemerspas van 15%

Wanneer u een bedrijfsauto bezit dan heeft u te maken met strikte richtlijnen van de Belastingdienst met betrekking tot uw rittenregistratie. Als marktleider in rittenregistratie voorziet RouteVision u van het meest geavanceerde systeem dat is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het systeem van RouteVision registreert alle benodigde gegevens voor een sluitende rittenregistratie en waarborgt daarbij een volledige bescherming van uw gegevens.

Het RouteVision systeem volgt ook alle bewegingen van bedrijfsauto’s. U kunt met het RouteVision systeem in één oogopslag zien waar uw personeel is. Op deze manier kunt u personeel efficiënt inzetten. Zijn uw medewerkers onnodig pauze aan het houden? Rijden ze veel te hard? Zijn ze op locaties waar ze niet hoeven te zijn? Dit wordt allemaal inzichtelijk gemaakt, zodat u ook kunt besparen op tijd en brandstof.

 • Korting op voertuigvolgsystemen
 • Geen bijtelling betalen
 • Geautomatiseerd rittenoverzicht
 • Productiviteit buitendienst beter monitoren en verhogen

Jaarlijks controleert de fiscus aselect de ritregistraties van ondernemers. Dit doen zij door een bezoek te brengen aan bedrijven of zij houden langs de wegen een controle. Indien de ondernemer besluit om de auto alleen zakelijk in te zetten, zal er een bewijs overgedragen moeten worden aan de fiscus.

De fiscus eist een sluitende Ritregistratie. Indien de registratie niet sluitend is en er bevinden zich fouten, dan kan het zijn dat de fiscus overgaat tot een maximale controle. Zij eisen een ritregistratie van de voorgaande zeven jaren. Indien hier fouten geconstateerd zijn, dan zal de fiscus overgaan tot het terugvorderen van de bijtelling over de voorgaande vijf jaren en daarbij komende vergrijpboete van maximaal €4920,00.

RouteVision biedt, als marktleider, systemen aan die automatisch alle ritgegevens registreren. Het systeem van RouteVision is 100 % sluitend voor de Belastingdienst, aangezien hier het Keurmerk RitRegistratieSystemen op zit.

Het systeem kan gebruikt worden als voertuigvolgsysteem. Ervaring wijst uit dat door een helder inzicht in de activiteiten van uw medewerkers de productiviteit flink toeneemt.

RouteVision is met haar vestigingen in Nederland, België en Amerika één van de meest snelgroeiende Nederlandse toonaangevende bedrijven op het gebied van rittenregistratie- en voertuigvolgsystemen. Inmiddels maken duizenden, ZZP-ers, MKB-ers en grote bedrijven, in binnen- en buitenland, gebruik van het succesvolle concept van RouteVision.

Alle voordelen op een rij:

 • Geregistreerd Keurmerk RitRegistratieSystemen
 • Bescherming tegen torenhoge boetes van de Belastingdienst
 • Personeel productiever en efficiënter inzetten
 • Automatische registratie van de ritten
 • Controle over uw wagenpark
 • Inzicht in rijgedrag en gewerkte uren van uw medewerkers
 • Bespaar op brandstof
 • Gedetailleerde klantfacturatie
 • Full service garantie
 • Vaste all-in prijs 

Profiteer van de speciale aanbieding op de Ondernemerspas van 15%

Voer de partnershipcode 700116 in. 

U wordt met dit systeem volledig ontzorgd en hiermee zijn uw ritten 100% sluitend voor de Belastingdienst en heeft u meer controle over uw buitendienst. Het systeem wordt op locatie ingebouwd door een monteur.

Hét Ondernemersbelang
10% Korting
Aanbieding
Hét Ondernemersbelang Image

HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Deelnemers aan de Ondernemerspas ontvangen 10% korting op alle producten van Hét Ondernemersbelang.

Financieel Advies Nodig?
Financieel Advies Nodig? Image

Binnenkort de aanbieding van MFP

Met MFP Financieel Advies op de achtergrond zijn uw financiële zaken op orde en – belangrijker nog – we laten de cijfers voor u spreken. Zo weet u waar u aan toe bént en waar u naartoe kúnt. Of dat nu privé is of met de zaak. Zo heeft u tijd en aandacht voor de essentie. Voor wat ú belangrijk vindt.

MaXXImum Overal Online
MaXXImum Overal Online Image

Volwaardig zakelijk en voordelig alternatief voor glasvezel!

Voor slechts € 41,28 ex btw per maand en geen beperkingen


De voordelen van MaXXimum Overal Online:

– Verbindingen uit te breiden

– Korte contracten mogelijk
– Niet locatie gebonden
– Volledig veilig als verbinding
– Snelle Wifi of bekabelde verbinding

Bij MaXXimum is dat € 59,95 ex btw per maand en geen ingewikkelde installatie.

MaXXimum Overal Online
Het grote voordeel van 4G/5G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?
– Onafhankelijk van kabels uit de grond
– Prima snelheiden variërend tussen de 20-120 Mbit
– Ideaal voor omgevingen waar glasvezel niet mogelijk of heel kostbaar is
– Prima voor onderweg of als backup voor glasvezel of xDSL

MaXXimum vaste verbindingen
Altijd de beste verbinding welke leverbaar is op je kantoor locatie
– Vakkundige helpdesk
– 85 monteurs, dus altijd iemand in de buurt
– Snelle en stabiele verbinding
– Vast IP
– Telefonie geïntegreerd

De vier stappen tot Internet

1 klant gegevens controle
2 Contact over levering en bijzonderheden
3 pakket komt binnen en aansluiten
4 Internet is online!

Ja, ik wil meer informatie en/of bestellen:

Nano coatings
20% korting
Aanbieding
Nano coatings Image

De antimicrobiële coatings van NanoProf’s Holland zijn de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen. Deze speciale coating voorkomt dat gevaarlijke micro organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en algen zich vermenigvuldigen en te verspreiden.
De hygiënewetgeving wordt steeds strenger (HACCP). Voedselverwerkende bedrijven, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, zwembaden: allemaal hebben ze nood aan coating/verfsystemen die beantwoorden aan de wettelijke norm en die tegelijk hun hoge kwaliteit behouden.

NanoProf’s biedt u voor elke toepassing een oplossing. Onze antimicrobiële coatings zijn immers niet alleen makkelijk in onderhouden, ze werden ook getest door officiële laboratoria en kregen van hen de nodige certificaten toegekend. Hierdoor kunnen onze coatings gebruikt worden in ruimtes die permanent schoongehouden moeten worden.

Toepassingsgebieden:
• Voedings, zuivelbedrijven
• Restaurants, grootkeukens
• Ziekenhuizen, dokterspraktijken
winkels, ect…

Nanoprof’s coatings zijn hoogwaardig, betrouwbaar en 100% milieuvriendelijk.

Aanbieding: 20% korting op je gehele offerte! (geldig tot en met 31 december 2020)

Vermeld ”Korting Netcircuit20” in de aanvraag.

 

 

Made Blue | Water voor Water
Aanbieding
Made Blue | Water voor Water Image

Water voor Water

Toegang tot schoon drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan!

Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen dan niet aan het werk of naar school.

Naar schatting sterven jaarlijks 500.000 miljoen kinderen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn 1.400 kinderen per dag 


DOE MEE VANAF €30 PER MAAND EN ZORG VOOR 1 MILJOEN LITER SCHOON DRINKWATER

Een donatie van €30 per maand volstaat om namens jouw bedrijf of afdeling jaarlijks 1 miljoen liter schoon drinkwater op te leveren in ontwikkelingslanden. Daarmee voorzien wij meer dan 125 mensen permanent van toegang tot schoon water: dat telt!

Wil je op de zaak genieten van gefilterd gekoeld plat, bruisend en/of heet water? Vraag dan om een waterkoeler in bruikleen: tegen kostprijs voor donateurs. Er is al een waterkoeler vanaf €39 euro per maand inclusief een donatie.

De aanbieding aan de leden van het netwerk is gratis glaswerk.

Voor de aanbieding stuur een e-mail aan: machiel.van.dooren@madeblue.org

Blue Media - Video's | Films
10% Korting
Aanbieding

Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie?

Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is.

Mijn Contracten
Mijn Contracten Image

Binnenkort komt hier de aanbieding van Mijn Contracten

Naslagwerk Netwerken
2517,50
Aanbieding
Naslagwerk Netwerken Image

Naslagwerk Professioneel Netwerken

Een naslagwerk voor zowel de beginnende als gevorderde netwerker in de Business To Business omgeving.

Het naslagwerk is gebaseerd de kennis en kunde én op de jarenlang netwerken van de samensteller (Jacques Bais) en bevat ook artikelen van collega netwerkers, waardoor de lezer profiteert van verschillende inzichten en ervaringen. Ondernemers vinden in het naslagwerken richtlijnen, tips en adviezen om meer bedrijfsresultaat te behalen door professioneel te netwerken.

 

Hét naslagwerk over netwerken met meer dan 55 onderwerpen:

 • Waarom netwerken, wat zijn jouw netwerkendoelen?
 • Wat houdt netwerken nu eigenlijk in?
 • Hoe ga jij netwerken?
 • Waar ga je netwerken en waar niet?
 • Hoe je een goed netwerk opbouwt en onderhoud.
 • De kwaliteit van je netwerk.
 • Effectief gebruik maken van je netwerk
 • Flirten, indruk maken, pitchen
 • Elevatorpitch met werkblad.
 • Hoe je meer leads krijgt uit je netwerk
 • Mythes en valkuilen bij het netwerken
 • en meer …..

Netwerken gaat om het persoonlijke contact en de aandacht die je geeft aan je netwerk.

Regelmatig wordt het naslag werk aangepast en worden artikelen toegevoegd, je beschikt altijd over de laatste versie van het naslagwerk.

Het naslagwerk (een abonnement) voor € 17,50 exclusief BTW per jaar

Bestellen doe je via deze link

 

Sneller Facturen Incasseren
Aanbieding
Sneller Facturen Incasseren Image

Wilt u sneller uw facturen betaald krijgen én uw klantrelatie intact houden? Minder tijd kwijt zijn aan uw debiteurenbeheer?

Outstanding24 biedt dé innovatieve online-oplossing op het gebied van debiteurenbeheer aan, om dit gemakkelijk te bewerkstelligen.

Wellicht zit er in uw huidige boekhoudpakket wel een herinneringsmodule, maar meestal is dit niet compleet en geautomatiseerd. Vaak wordt het debiteurenbeheer handmatig geregeld, wat veel tijd en geld kan kosten. Met Outstanding24 krijgt u op een efficiënte manier meer overzicht en grip op uw debiteurenbeheer d.m.v. een laagdrempelige oplossing.

Hoe gaat Outstanding24 in zijn werk?
Onze online-oplossing koppelt met uw huidige boekhoudpakket. Nadat al uw facturen ingelezen zijn, wordt de opvolging van achterstallige facturen; versturen van herinneringen; bijhouden van betalingsregelingen; verwerken van afspraken; en meer, volledig gepersonaliseerd én geautomatiseerd voor u verzorgd. Dit terwijl u zelf de regie blijft houden!

U betaalt het eerste jaar geen licentiekosten als u nu klant wordt. Dat scheelt in de kosten en levert wel direct een betere liquiditeit op.

Maak gebruik van deze aanbieding! 

 

Gratis Handleiding Elevator Pitch
0
Aanbieding
Gratis Handleiding Elevator Pitch Image

Gratis Handleiding Elevator Pitch

Ben jij een zakelijke dienstverlener… En wil je een overtuigende indruk maken? Bij gesprekken met (on)bekende mensen? Bij telefoongesprekken?

Maak gebruik van de voordelen van een elevator pitch bij gesprekken met (on)bekende mensen

Durf nu wel op (on)bekende mensen af te stappen
Je gaat je kort en krachtig introduceren
Je krijgt sneller een persoonlijke klik
Je hebt geen standaardverhaal maar boeiende gesprek van mens tot mens

Ontvang de gratis Handleiding Elevator Pitch

Restaurant Helder Puur Genieten.
Restaurant Helder Puur Genieten. Image

Lunch, diner, drankje!

Een ontmoetingsplek pal aan het water. Wie een mooier plekje in Friesland weet, mag het zeggen.

Hartje Friese Meren. Aan tafel bij Helder en op het buitenterras een onbedorven uitzicht op het water van de Langweerder Wielen. Straks even doorvaren of doorfietsen en je bereikt Sneekermeer, Tjeukemeer, Hegemer Mar, de Fluessen. 

Probleem is: je wilt hier eigenlijk niet meer weg. \\\\\\\\’Puur genieten\\\\\\\\’ begint met een bevlogen chefkok met duidelijke ideeën over heel goed eten, vol aandacht en passie.

Helder toch?

Partner op de Ondernemerspas?
275,00147,50
Aanbieding
Partner op de Ondernemerspas? Image

Aanbiedingen op de Ondernemerspas kunnen door deelnemers aan het Ondernemers Netwerk geplaatst worden. Ben je (nog) geen deelnemer, via het onderstaand formulier kan je je aanmelden voor een jaar deelname zonder verplichting tot verlenging. Het tarief voor deelname aan het netwerk bedraagt slechts € 25,00 exclusief BTW per jaar.

Het tarief voor het plaatsen van een aanbieding op de ondernemerspas bedraagt € 275,00 per jaar. 

Je aanbieding wordt vermeld op de Ondernemerspas, opgenomen in de nieuwsbrief van Netcircuit, en in de APP van de Ondernemerspas.

Aanbieding
Wijn voor de liefhebbers Image
Wijn voor de liefhebbers
wijnbasket.nl, de shop waar u 24 uur per dag 7 dagen per week op uw gemak de mooiste wijnen kunt selecteren. Ook houden we enorm van het buitenleven. Dus daarom vindt u in deze shop ook producten voor tafelen, koken, delicatessen, barbecueën en woonaccessoires. Het grootste gedeelte van onze collectie staat in de webshop. Wilt u meer informatie of kunt u een bepaald artikel niet vinden neem dan gerust contact met ons op. Het proeflokaal van wijnbasket.nl is gevestigd bij 4-hospitality.nl. We hebben een proeflokaal en showroom waar je terecht kunt... Lees meer
Aanbieding
Luxe Zeilvakanties op de Middellandse Zee Image
Luxe Zeilvakanties op de Middellandse Zee
De Comfort Blue Cruise is de meest populaire meezeilvakantie voor volwassenen. Zonder zelf ook maar iets te hoeven doen, zeil je mee in een kleine groep van circa 12 gasten op een prachtige gulet (luxe houten zeiljacht van circa 25 meter) langs de mooiste afgelegen baaitjes en dorpjes aan de Turkse kust of pittoreske haventjes op de Griekse eilanden. De scheepskok legt ondertussen zijn gasten culinair in de watten. Voor een familie of vriendengroep is het interessant om een eigen schip af te huren. Voor een huwelijksjubileum, lustrumreis of gewoon heerlijk samen quality time te hebben! De vaarroutes zijn flexibel omdat de circa 25 meter lange schepen écht kunnen zeilen, dus gaan waar de wind je brengt! De kapitein overlegt wensen en voorkeuren. ’s Nachts ligt het schip voor anker en er wordt alleen overdag gevaren. Tijdens het varen kun je genieten op het zo... Lees meer
Aanbieding
Easyclean: Alles Schoon! Image
Easyclean: Alles Schoon!
Reinigen zonder chemicaliën. Natuurlijk willen we allemaal dat ons huis leeft. Maar het moet natuurlijk ook zo schoon mogelijk zijn. Is dat een tegenspraak? Helemaal niet! De aanbieding van EasyCleanshop We hebben doeken en mop systemen voor allerlei gebieden. Kantoor, keuken, sanitair, auto, ramen en brillen, etc. Bij uw eerste aankoop van € 50,0 of meer (excl. Verzendkosten) een gratis theedoek van € 9,95. Uw kortingscode is Netcircuit. De hoogste kwaliteit voor een hele redelijke prijs.  Sneller en effectiever schoonmaken, zonder chemicaliën, dat is ook iets voor jou.  ... Lees meer
Aanbieding
Effectieve doelgroep benadering Image
Effectieve doelgroep benadering
Effectieve doelgroep benadering met de modernste technieken Per maand verouderd data bij 3% van de contactpersonen en 2% van de bedrijven. Gebruik daarom gegevens die altijd actueel zijn en profiteer zo van dagelijkse actualisatie. Maak een doelgroepselectie om heel gericht uw doelgroep te selecteren op branche, regio en contactpersonen (met e-mailadres). Altijd en overal toegang tot de meest actuele database? Met DATA-collectief schaft u exact die adressen aan die u nodig heeft. Bekijk hier uw mo... Lees meer
Aanbieding
PerfectView CRM Online Image
PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online is ruim 35 jaar Nederlandse producent en leverancier van CRM software. Nu leveren we bijna 10 jaar vanuit de Cloud, inclusief koppeling naar vele boekhoudpakketten. Ruim 5000 grote en kleine bedrijven maken dagelijks gebruik van onze online applicatie inclusief gratis apps. Hierdoor kun je altijd en overal aan het werk. Als het gebruik van PerfectView CRM Online een blijvende bijdrage levert aan het succes van onze klanten, dan hebben wij ons doel bereikt. Onze klanten beoordelen ons op basis van de gunstige prijs, het gebruiksvriendelijk systeem en onze Nederlandse support medewerkers die goed luisteren en snel schakelen. Bovendien is onze helpdesk inbegrepen in de prijs à 12,50€ per maand per gebru... Lees meer
Sluitende Ritten Registratie Image
Sluitende Ritten Registratie
Het Ondernemers Netwerk Netcircuit is Erkend Partner van RouteVision Profiteer van de speciale aanbieding op de Ondernemerspas van 15% Wanneer u een bedrijfsauto bezit dan heeft u te maken met strikte richtlijnen van de Belastingdienst met betrekking tot uw rittenregistratie. Als marktleider in rittenregistratie voorziet RouteVision u van het meest geavanceerde systeem dat is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Het systeem van RouteVision registreert alle benodigde gegevens voor een sluitende rittenregistratie en waarborgt daarbij een volledige bescherming van uw gegevens. Het RouteVision systeem volgt ook alle bewegi... Lees meer
Aanbieding
Hét Ondernemersbelang Image
Hét Ondernemersbelang
HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR ... Lees meer
10% Korting
Financieel Advies Nodig? Image
Financieel Advies Nodig?
Binnenkort de aanbieding van MFP Met MFP Financieel Advies op de achtergrond zijn uw financiële zaken op orde en – belangrijker nog – we laten de cijfers voor u spreken. Zo weet u waar u aan toe bént en waar u naartoe kúnt. Of dat nu privé is of met de zaak. Zo heeft u tijd en aandacht voor de essentie. Voor wat ú belangrijk vindt.
MaXXImum Overal Online Image
MaXXImum Overal Online
Volwaardig zakelijk en voordelig alternatief voor glasvezel! Voor slechts € 41,28 ex btw per maand en geen beperkingen De voordelen van MaXXimum Overal Online: – Verbindingen uit te breiden – Korte contracten mogelijk ... Lees meer
Aanbieding
Nano coatings Image
Nano coatings
De antimicrobiële coatings van NanoProf’s Holland zijn de laatste tijd sterk in populariteit toegenomen. Deze speciale coating voorkomt dat gevaarlijke micro organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels en algen zich vermenigvuldigen en te verspreiden. De hygiënewetgeving wordt steeds strenger (HACCP). Voedselverwerkende bedrijven, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, zwembaden: allemaal hebben ze nood aan coating/verfsystemen die beantwoorden aan de wettelijke norm en die tegelijk hun hoge kwaliteit behouden. NanoProf’s biedt u voor elke toepassing een oplossing. Onze antimicrobiële coatings zijn immers niet alleen makkelijk in onderhouden, ze werden ook getest door officiële laboratoria en kregen van hen de nodige certificaten toe... Lees meer
20% korting
Aanbieding
Made Blue | Water voor Water Image
Made Blue | Water voor Water
Water voor Water Toegang tot schoon drinkwater is de basis onder een gezond en productief bestaan! Met name vrouwen en kinderen zijn veel tijd kwijt aan het verzamelen van water dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen dan niet aan het werk of naar school. Naar schatting sterven jaarlijks 500.000 miljoen kinderen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitatie. Dat zijn 1.400 kinderen per dag  ... Lees meer
Aanbieding
Blue Media - Video's | Films
Blue Media is meer dan alleen een mediabedrijf: Wij denken mee, en met onze expertise op marketing en communicatie gebied bieden wij u dezelfde diensten als een marketing/reclamebureau. Maar dan, met net een beetje extra! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken. Koffie? Bluemedia is in 2003 opgericht door de huidige eigenaar Michel Hilbrands die het bedrijf heeft uitgebouwd tot wat het vandaag de dag is. Een creatief crossmediabureau met gemiddeld vier vaste personeelsleden en een groot, interessant maar vooral leuk klantenbestand. Ook beschikken we over een specialistisch netwerk van professionele creatievelingen die kunnen bijspringen wanneer dat nodig is. ... Lees meer
10% Korting
Mijn Contracten Image
Mijn Contracten
Binnenkort komt hier de aanbieding van Mijn Contracten
Aanbieding
Naslagwerk Netwerken Image
Naslagwerk Netwerken
Naslagwerk Professioneel Netwerken Een naslagwerk voor zowel de beginnende als gevorderde netwerker in de Business To Business omgeving. Het naslagwerk is gebaseerd de kennis en kunde én op de jarenlang netwerken van de samensteller (Jacques Bais) en bevat ook artikelen van collega netwerkers, waardoor de lezer profiteert van verschillende inzichten en ervaringen. Ondernemers vinden in het naslagwerken richtlijnen, tips en adviezen om meer bedrijfsresultaat te behalen door professioneel te netwerken.   Hét naslagwerk over netwerken met meer dan 55 onderwerpen: Waarom netwerken, wat zijn jouw netwerkendoelen? ... Lees meer
2517,50
Aanbieding
Sneller Facturen Incasseren Image
Sneller Facturen Incasseren
Wilt u sneller uw facturen betaald krijgen én uw klantrelatie intact houden? Minder tijd kwijt zijn aan uw debiteurenbeheer? Outstanding24 biedt dé innovatieve online-oplossing op het gebied van debiteurenbeheer aan, om dit gemakkelijk te bewerkstelligen. Wellicht zit er in uw huidige boekhoudpakket wel een herinneringsmodule, maar meestal is dit niet compleet en geautomatiseerd. Vaak wordt het debiteurenbeheer handmatig geregeld, wat veel tijd en geld kan kosten. Met Outstanding24 krijgt u op een efficiënte manier meer overzicht en grip op uw debiteurenbeheer d.m.v. een laagdrempelige oplossing. Hoe gaat Outstanding24 in zijn werk? Onze online-oplossing k... Lees meer
Aanbieding
Gratis Handleiding Elevator Pitch Image
Gratis Handleiding Elevator Pitch
Gratis Handleiding Elevator Pitch Ben jij een zakelijke dienstverlener… En wil je een overtuigende indruk maken? Bij gesprekken met (on)bekende mensen? Bij telefoongesprekken? Maak gebruik van de voordelen van een elevator pitch bij gesprekken met (on)bekende mensen ... Lees meer
Restaurant Helder Puur Genieten. Image
Restaurant Helder Puur Genieten.
Lunch, diner, drankje! Een ontmoetingsplek pal aan het water. Wie een mooier plekje in Friesland weet, mag het zeggen. Hartje Friese Meren. Aan tafel bij Helder en op het buitenterras een onbedorven uitzicht op het water van de Langweerder Wielen. Straks even doorvaren of doorfietsen en je bereikt Sneekermeer, Tjeukemeer, Hegemer Mar, de Fluessen.  Probleem is: je wilt hier eigenlijk niet meer weg. \\\\\\\\’Puur genieten\\\\\\\\’ begint met een bevlogen chefkok met duidelijke ideeën over heel goed eten, vol aandacht en passie. ... Lees meer
Aanbieding
Partner op de Ondernemerspas? Image
Partner op de Ondernemerspas?
Aanbiedingen op de Ondernemerspas kunnen door deelnemers aan het Ondernemers Netwerk geplaatst worden. Ben je (nog) geen deelnemer, via het onderstaand formulier kan je je aanmelden voor een jaar deelname zonder verplichting tot verlenging. Het tarief voor deelname aan het netwerk bedraagt slechts € 25,00 exclusief BTW per jaar. Het tarief voor het plaatsen van een aanbieding op de ondernemerspas bedraagt € 275,00 per jaar.  Je aanbieding wordt vermeld op de Ondernemerspas, opgenomen in de nieuwsbrief van Netcircuit, en in de APP van de Ondernemerspas. ... Lees meer
275,00147,50